مجتبی میرزایی، مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره جوانان مساجد کشور از حمایتهای دبیرخانه جشنواره جوانان مساجد کشور از گروههای سرود کانون های مساجد خبر داد و به خبرنگار حوزه مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان گفت: فرمهایی برای جمعآوری اطلاعات گروه های سرود طراحی شد و این فرمها در پایگاه اطلاع رسانی جشنواره جوانان مساجد کشور در دسترس قرار گرفت و مدیران گروه های سرود اقدام به تکمیل اطلاعات در فرم های طراحی شده، کردند.
وی افزود: تاکنون از 25 استان بالغ بر 570 گروه سرود اطلاعاتشان را ارسال کردهاند و عملا در سال آینده در بحث های آموزشی و حمایتهای مالی اقدامات حمایتی بر اساس همین اطلاعات ارسال شده انجام میشود.
میرزایی با اشاره به اینکه بر اساس اطلاعات ارسال شده، گروههای سرود درجهبندی شده اند، بیان کرد: تجربیات و سوابق شرکت کنندگان در جشنواره مساجد، سابقه و پیشینه از جمله شاخص هایی است که در درجه بندی ها لحاظ شده است.
وی گفت: قوام و شکلگیری گروههای سرود، تجربیات مربی گروه در بحث رشته مورد نظر و تأمین نیازهای اولیه از دیگر مواردی است که در درجه بندی گروه های سرود مورد توجه قرار گرفته است.
میرزایی ادامه داد: پس درجهبندی برای هر گروه سرود، کد شناسایی تعریف شد و گروهها به نحوی تحت حمایت دبیرخانه جشنواره جوانان مساجد کشور قرار می گیرند.
وی خاطر نشان کرد: تا اواسط فروردین، کار ثبت گروههای سرود و ساماندهی آنها پایان مییابد و هر کدام از گروههای سرود یک کد شناسایی دریافت می کنند.
مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره جوانان مساجد کشور اذعان کرد: گروههایی که در چهارچوب اصول کاری دبیرخانه جشنواره جوانان مساجد کشور قرار گیرند، کد شناسایی برای آنها تعریف میشوند و بر اساس آن کد شناسایی حمایتها از آنها انجام می شود.
میرزایی تاکید کرد: از مدیران گروه های سرود خواسته می شود تا در مهلت اعلام شده به سایت جشنواره جوانان مساجد کشور مراجعه و مجددا اطلاعات را بررسی کرده و در صورتی که اطلاعات آنها ناقص است اطلاعات را تکمیل کنند.
وی با اشاره به بحث شناسایی گروههای نمایشی خاطرنشان کرد: در مدت زمان اعلامشده 284 گروه از 15 استان ثبت و اطلاعات خودشان را ارسال کردند و در سال آینده تمامی حمایتی از همین روال است کد شناسایی تعریف و چهارچوبهای کاری رعایتشده باشد در همین قالب برنامههای حمایتی و جشنوارهها از گروهها صورت میگیرد.
پایان پیام/
نظر شما