وضعیت رسانه ها در نظام عربستان

پادشاه عربستان با صدور حکمی دستور اعمال محدودیت های شدید بر رسانه های این کشور برای سرکوب بیشتر اعتراضات مردمی را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، در پی گسترده شدن موج اعتراضات مردمی در کشورهای عرب و وحشت نظام سعودی از افشاگری رسانه ها در مورد سیاست های دیکتاتوری در این رژیم، ملک عبدالله پادشاه عربستان دستور محدودیت های رسانه ای را صادر کرده است.

براساس این حکم هیچ یک از مطبوعات و رسانه ها حق ندارند مطالبی که به ضرر منافع سیاست خارجی و تضعیف کننده امنیت ملی است را درج کنند.

همچنین در این حکم آمده  است: رسانه های متخلف معادل 500 هزار ریال سعودی جریمه می شوند و چاپ نشریه آنها متوقف می شود.

هدف مقامات سعودی از محدودکردن رسانه ها سرکوب هر نوع قیام مردمی الهام گرفته از انقلاب های تونس و مصر و دیگر کشورهای منطقه است.

در طول هفته گذشته، پلیس عربستان حدود 30 نفر از شیعیان این کشور از جمله دو وبلاگ نویس را به اتهام مشارکت در تظاهرات علیه رژیم حاکم دستگیر کرده است.

بنابرگزارش گالف تودی، شیعیان عربستان که حدود دو میلیون از جمعیت این کشور را تشکیل می دهند در ایالت شرقی که در همسایگی بحرین قرار دارد زندگی می کنند.

ماه گذشته نیروهای امنیتی عربستان اعتراض های شیعیان در این منطقه که به الهام از انقلاب های جهان عرب انجام گرفت را سرکوب کردند.

رسانه های عربستان به شدت تحت نظارت و کنترل نظام سعودی قرار دارند و روزنامه های اصلی این کشور به دست وهابی هایی اداره می شود که دارای ارتباط نزدیک با نظام پادشاهی حاکم بر این کشور هستند.

پایان پیام/
 

کد خبر 35433

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha