سیده حمیرا ذکی پور، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کمبود 450 نیروی پرورشی در این استان خبر داد و اظهار کرد: سال گذشته این کمبود نیرو با استفاده از نیروهای مازاد رفع شد.
وی با بیان اینکه همکاری نهادهای فرهنگی تاثیرگذار در تحقق اهداف متعالی تربیتی تاثیرگذار است، افزود: تربیت نیروهای متعهد، متخصص و اندیشه ورز نیازمند همکاریهای مشترک دستگاههای فرهنگی است.
ذکی پور با اشاره به مدارس امین در استان تصریح کرد: راه اندازی مدارس امین یکی از همکاریهای مشترک حوزه علمیه با آموزش و پرورش است که در این مدارس، الگوی تربیتی با محوریت آیات، روایات و سیره ائمه معصوم (ع) به دانش آموزان ارایه میشود.
وی با بیان اینکه تنهایک مدرسه امین در گیلان آنهم در شهرستان آستانه اشرفیه مشغول فعالیت است، ابراز کرد: متاسفانه تاکنون از ظرفیت حوزههای علمیه در آموزش و پرورش استفاده مطلوب نشده است.
معاون پرورشی آموزش و پرورش گیلان ادامه داد: برنامهریزیهای ما در حوزه دین و تعلیم و تربیت با رویکرد دینی باید متنوع، مفرح و تأمینکننده نیازهای جوانان در مباحث معارف دینی، ورزشی و فرهنگی باشد.
وی خواستار شناسایی نقاط ضعف و قوت مدارس امین و توسعه این مدارس در استان شد و بیان کرد: در این مدارس که به صورت هیئت امنایی اداره میشود تمام کادر توسط هیئت امنا انتخاب شده که ترجیحا میتواند روحانی باشد.
ذکی پور با بیان اینکه در حال حاضر 30 روحانی معلم در مدارس استان مشغول تدریس هستند، افزود: همچنین با همکاری حوزه علمیه مبلغانی جهت اقامه نماز جماعت و مشاورههای دینی به مدارس استان اعزام شدهاند.
وی از اعزام 46 روحانی به مدارس استان خبر داد و اذعان کرد: از این تعداد هشت روحانی در مدارس پسرانه و 38 روحانی خانم در مدارس دخترانه به صورت تمام وقت جهت اجرای برنامههای دینی، مذهبی و مشاوره حضور دارند.
معاون پرورشی آۀموزش و پرورش گیلان با اشاره به اجرای طرح روشنا در گیلان این طرح را در راستای همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش دانست و افزود: در این طرح، روحانیون جوان و آشنا به روش تبلیغ دانشآموزی، به عنوان مشاور فرهنگی مدیر مدرسه، برنامههای قرآنی و عقیدتی را در راستای تقویت باورهای دینی در دانش آموزان اجرا میکنند.
وی با بیان اینکه این طرح در مدارس شبانه روزی و استعدادهای درخشان استان اجرا میشود، اظهار کرد: مهمترین نیاز امروز جوانان با توجه به هجمه فرهنگی دشمن، هویت، تعمیق بخشیدن ایمان و معرفت دینی است که پاسخ به شبهات و سوالات از مبادی عقلی و منطقی، کمک به باورهای دینی بر پایه استدلال و تفکر، آشنایی با توطئه و دشمن شناسی از مهم ترین عناصر رشد دانش آموزان است.
ذکی پور مبنای همکاریهای آموزش و پرورش با حوزههای علمیه را بر اساس منویات مقام معظم رهبری، سند تحول بنیادین و تفاهمنامه وزیر آموزش و پرورش با رئیس حوزههای علمیه کشور عنوان کرد و گفت: آموزش و پرورش استان برنامه ریزیهای لازم در جهت فعالسازی کمیته همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه استان را دستور کار قرار داده است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس این هدف، خروجی این همکاری ها در آینده تربیت نیروی انسانی است که از نظر اندیشه، عواطف و احساسات دارای رفتارهای معتدل، صاحب فکر و عواطف سالم و در آینده سیاسی و اجتماعی کشور نقش تأثیرگذاری داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما