به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، جنگ آغاز شده بود؛ مردم از هر قشر و سنی عازم جبهه های نبرد می شدند تا از خاک میهن پاسداری کنند، محمد حسین تنها 13 سال داشت بر خود تکلیف دانست که ضمن تحصیل به جبهه رود و در نهایت در 18 سالگی هنگامی که چهارم دبیرستان بود آسمانی شد و در قطعه 29 بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
از آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران 32 است که می گذرد و خیلی از جوانان کشور در 8 سال دفاع مقدس جام شهادت را نوشیدند.خانواده های شهدا اکنون با گذشت 32 سال از آغاز 8 سال دفاع مقدس با کهولت سن و بیماری رو به رو هستند به طوری که برخی از خانواده ها دیگر نمی توانند سر مزار فرزند شهیدشان بروند.
مادر شهید محمد حسین کرمانی که اکنون 80 سال دارد هم با کهولت سن و بیماری رو به رو است و یک دغدغه بیشتر از بیماری او را آزار می دهد و آن این است که او دیگر نمی تواند به مزار پسر شهیدش برود عذرا یحیی در گفت و گو با خبرنگار شبستان می گوید: پسرم در بهشت زهرا در قطعه شهدا خاک سپاری شده است و منزل ما در روستای زرین دشت فیروز کوه است به دلیل ناتوانی جسمی نمی توانم به بهشت زهرا بروم.
وی بیان اینکه چند سال از مسوولان بنیاد شهید درخواست داریم که شهدای گمنامی را در روستای ما خاک سپاری کنند اما این درخواست ما هرگز محقق نشده است اظهار کرد: همه شهدا فرزندان ما هستند و اگر یک شهید در این روستا به خاک سپرده شود تسکین قلبی است برای ما که نمی توانیم به مزار پسر شهیدمان برویم.
این مادر شهید با بیان اینکه پسرش در 13 سالگی عازم جبهه های نبرد شد و 18 سالگی شهید شد ه است اظهار کرد: روستای کوچک ما در دوران دفاع مقدس 5 شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده است اما هیچ یک از شهدا در روستا خاک سپاری نشده اند از مسوولان می خواهیم تا شهید گمنامی را در این روستا خاک سپاری کند تا مرهمی برای ما باشد.
پایان پیام/
نظر شما