خدمات رایگان درمانگاه مسجد جامع غدیر به جانبازان و خانواده های شهدا

درمانگاه خیریه شهدای مسجد جامع غدیر (ضرابخانه) علاوه بر ارایه خدمات رایگان به جانبازان، خانواده های شهدا و آزادگان، 160 دانش آموز نابینای مجتمع دختران نرگس را نیز تحت پوشش دارد.

خبرگزاری شبستان: ساخت درمانگاه خیریه شهدای مسجد جامع غدیر (ضرابخانه) در سال 63 در زمینی به مساحت هزار متر مربع در شرق میدان فرخی یزدی تهران تحت نظر آیت‌الله مجد، امام جماعت مسجد و به همت افراد خیر و نیکوکار آغاز شد. البته دو سال پیش از ساخت درمانگاه مسجد، مکانی اجاره ای برای درمان بیماران بی‌بضاعت و با هزینه هایی کمتر از تعرفه‌های دولتی و با تخفیف ویژه در نظر گرفته شده بود که به مراجعه کنندگان خدمات ارایه می‌داد.

این درمانگاه پس از اتمام عملیات ساختمانی در سال 70 مصادف با جشن میلاد امام زمان (عج) در مراسمی به بهره‌برداری رسید. این درمانگاه با مجوز وزارت بهداشت و درمان فعالیت خیرخواهانه و مستمر خود را در مکان تازه تأسیس ادامه داد و سال گذشته با خرید یکی از منازل اطراف درمانگاه 200 متر به فضای درمانگاه اضافه شد.

خوشبختانه درمانگاه با مدیریت فعال و فعالیت مستمر و پیگیر هیئت‌مدیره توانسته خدمات ارزنده‌ای را به اهالی محل و بخصوص افراد نیازمند و کم بضاعت ارایه دهد.

سیدعلیرضا حسینی مدنی که از سال 70 مدیریت درمانگاه را بر عهده دارد توانسته با کمک پزشکان متعهد و متخصص و جوان پاسخگوی نیازهای مردم بی‌بضاعت و افراد آسیب‌دیده جامعه باشد. خبرنگار شبستان ضمن بازدید از بخش های مختلف این درمانگاه و گفت‌وگو با مدیر درمانگاه خیریه شهدای مسجد جامع غدیرخم به معرفی درمانگاه این مسجد پرداخته که آنچه می خوانید بخشی از این گفتگو است.

این درمانگاه علی رغم واقع شدن در منطقه ای از شمال تهران، خدماتی با امکانات جدید و پیشرفته پزشکی را با حضور متخصصان مجرب و کارآزموده و با مبلغی مناسب ارایه می دهد از همین رو این خدمات مورد استقبال مردم منطقه قرار گرفته است.

به گفته مدنی این درمانگاه در ردیف پنج درمانگاه ممتاز و برگزیده کشور قرار دارد و لوح‌های تقدیر و جوایز ارزنده‌ای نیز از لحاظ خدمات‌رسانی عمومی در سطح گسترده دریافت کرده که از افتخارات این مجموعه خدماتی مسجد غدیرخم به شمار می‌رود.

هزینه درمانی درمانگاه طبق تعرفه‌های دولتی و در بسیاری موارد کمتر از آن است، علاوه بر این درمانگاه با بیمه‌های تأمین اجتماعی، خدمات درمانی، نیروهای مسلح، شهرداری، بیمه ایران، بانک‌های مرکزی، صادرات، تجارت و کشاورزی، شرکت نفت و شهرداری قرار داد دارد.

صدور کارت ویزیت رایگان برای خانواده های شهدا و جانبازان
خانواده‌های شهدا، جانبازان، آزادگان منطقه ای که درمانگاه در آن واقع شده است، شناسایی و برای آنان کارت استفاده رایگان از خدمات درمانی صادر می شود. همچنین 160 دانش‌آموزان مجتمع نابینایان دختران نرگس نیز تحت پوشش درمانی این درمانگاه هستند.

110 پزشک عمومی، 137 پزشک متخصص و دندانپزشک و پیراپزشک جزو کادر پزشکی درمانگاه هستند که در شیفت‌های مختلف و به صورت شبانه روزی به بیماران خدمات ارایه می کنند. پزشکان متخصص هر روز از ساعت 9 تا 20 در درمانگاه حضور دارند. همچنین پزشک عمومی و اورژانس 24 ساعته فعالیت می کند.

درمانگاه خیریه مسجد جامع غدیرخم در حال حاضر از ساعت شش و 30 دقیقه تا 24 و بدون تعطیلی فعالیت می کند و روزانه به 500 تا دو هزار مراجعه‌کننده خدمات ارایه می شود.

بخش های درمانی درمانگاه
وی گفت: درمانگاه مجهز به بخش‌های داخلی و عمومی، قلب و عروق، کودکان، گوش و حلق و بینی، پوست و مو، زنان و زایمان، کلیه و مجاری ادرار، مغز و اعصاب، گوارش، چشم‌پزشکی، اعصاب و روان، تزریقات و پانسمان، پوست و مو، اورولوژی، ارتوپدی، غدد مترشحه و جراحی عمومی است.

همچنین بخش‌های پزشکی درمانگاه مجهز به دستگاه‌های پیشرفته آزمایشگاه، رادیولوژی، سونوگرافی، رادیوگرافی دندان، نوار مغز، آندوسکپی، فیزیوتراپی، نوار قلب، سنجش شنوایی، مشاور خانواده، تزریقات زنان، بینایی‌سنجی، عینک‌سازی، دندان‌سازی، دندان‌پزشکی، سنجش تراکم استخوان، حجامت، داروخانه، تزریقات مردان، گفتاردرمانی، جراحی و پانسمان، لیزردرمانی و سی تی اسکن است.

سال گذشته با اضافه شدن 200 متر به بنای درمانگاه، بخش‌هایی همچون لیزر، ماموگرافی و دندان‌پزشکی نیز در درمانگاه راه‌اندازی شد. همچنین خدمات پزشکی و پیراپزشکی برای بیماران در منزل نیز از سوی این درمانگاه انجام می‌شود.

مدیر درمانگاه مسجد غدیرخم از راه‌اندازی آسانسور و بخش ام آر ای در آینده‌ای نزدیک برای این درمانگاه خیریه خبر داد.
گفتنی است، درمانگاه خیریه شهدای مسجد جامع غدیر در خیابان پاسداران، نگارستان هشتم (شهید کشوری)، میدان فرخی یزدی واقع شده است.
پایان پیام/

 

کد خبر 35717

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha