به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، مهندس وحید مرندی مقدم، معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیران کل استاندارد خراسان شمالی گفت: در صورتی که استانداردها در کشور به درستی رعایت شود، مسیر توسعه پایدار سریع تر شکل می گیرد.
وی با تاکید بر یافتن راهکارهایی مناسب برای توسعه استانداردها در کشور، تصریح کرد: این امر نیاز به توان مضاعف و تغییر رویکردها نسبت به این مقوله دارد چرا که با رویکرد فعلی نمی توان استانداردها را افزایش داد.
مهندس مرندی مقدم از آماده شدن مدلی برای استانداردسازی در کشور خبر داد و گفت: در این مدل سعی شده تا با توجه به اینکه سازمان استاندارد به تنهایی نمی تواند بحث پوشش استانداردها را اجرایی کند به سمت واحدهای تولیدی، سازمان ها و دانشگاه ها برویم تا خود آنها با خوداظهاری و خود ارزیابی به ما کمک کنند.
وی متذکر شد: با تدوین این مدل که تا پایان اردیبهشت ماه آماده می شود دیگر به خاطر چند واحد تولیدی متخلف، دیگر واحدهای فعال دچار مشکل نمی شوند چرا که معتقدیم یک واحد تولیدی بیش از ما دلش برای تولیدات خود می سوزد.
معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد خاطرنشان کرد: رویکرد جدید سازمان ملی استاندارد بیشتر به این سمت و سو است که کمک کلیه واحدهای تولیدی را در کنار خود داشته باشد تا پوشش استاندارد ما به جایی برسد که هر آنچه در کشور تولید و یا به عنوان خدمت ارائه می شود بر اساس استاندارد باشد.
وی اصلاح سیاست ها را مورد تاکید قرار داد و اظهارداشت: در این میان کمک مردم می تواند بسیار تاثیرگذار باشد چرا که ثابت شده هر وقت دولت به مردم اعتماد کرده موفقیت ها چند برابر شده است.
وی اتمام ساختمان اداره کل استاندارد در خراسان شمالی را یکی از خواسته های مهم خواند و ابراز امیدواری کرد با توجه به افزایش اعتبارات عمرانی در سال جاری، با اختصاص اعتبارات مورد نیاز این ساختمان نیز به اتمام برسد.
مجید پورعیسی، معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار خراسان شمالی نیز در این مراسم با بیان اینکه باید در نظام مدیریتی جامعه، تغییرات اساسی صورت گیرد، اظهار داشت: اگر به مدیری فرصت کافی داده نشود نمی تواند چشم انداز فعالیت هایش را به منصه ظهور برساند.
وی حال حاضر را دوره اخذ اطلاعات جدید دانست و گفت: مدیران باید فرصت های تربیت مدیرانی جدید در بدنه خود را فراهم کنند و با همراه کردن زیرمجموعه خود، از افراد صاحب نظر به عنوان افرادی تصمیم ساز استفاده کنند.
وی با بیان اینکه نیروی انسانی مهمترین ثروت و سرمایه هر کشوری است، ریشه عدم توسعه یافتگی را در مباحث فرهنگی دانست و اظهار داشت: یکی از مباحث فرهنگی کشور ما نگاه ما به نیروی انسانی به عنوان یک سرمایه اجتماعی است که باید سرلوحه کارها قرار گیرد.
مهندس علی اصغر رضا زاده، مدیرکل قبلی استاندارد خراسان شمالی نیز در این مراسم فراتر رفتن درصد رشد شاخص های عملکردی این اداره کل در سال های 91 و 92 نسبت به برنامه مصوب را مورد اشاره قرار داد و گفت: طی سال 91 تعداد 36 پروانه کابرد علامت استاندارد و در سال 92 تعداد 54 فقره پروانه برای واحدهای تولیدی استان صادر شده است.
وی افزود: هم اکنون 30 واحد تولیدی مواد غذایی و 76 واحد تولید مصالح ساختمانی و شیمیایی استان دارای پروانه هستند.
رضا زاده ارتقاء ضریب نفوذ استاندارد از 48 درصد به 81 درصد در واحدهای تولیدی را از جمله موفقیت ها در طول دوران خدمت اعلام کرد و بیان داشت: ظرف چند ماه آینده نیز تمامی واحدهای مشمول مقررات اجباری، پروانه دریافت می کنند.
وی انجام دوهزار بازرسی از واحدهای صنفی و انجام 100 درصد برنامه نمونه برداری و انجام طرح طاها در استان را از دیگر اقدامات برشمرد.
گفتنی است، در مراسم امروز "فهیمه مهمان نواز" به عنوان مدیرکل جدید استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان شمالی معرفی و از زحمات "علی اصغر رضازاده" مدیرکل قبلی تقدیر شد.
پایان پیام/
نظر شما