به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام مهدی شریف بهشتی، استاد حوزه و دانشگاه و کارشناس صدا و سیما، شب گذشته(24 فروردین) در همایش تکریم مادران و همسران شهدا با بیان اینکه شهدا سمبل واقعی ایثار بودند، گفت: خداوند متعال قانون زوجیت را در تمام عالم نهادینه کرده و با توجه به این قانون انسان که اشرف مخلوقات است نیز به صورت زوج و نه فردی تنها زندگی می کند.
وی افزود: شهیدان نیز بر اساس قانون زوجیت در صحنه نبرد گروهی و جمع گرا بودند و از تکروی و خود محوری پرهیز می کردند.
این استاد حوزه و دانشگاه، با تاکید بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ادامه داد: رمز پیروزی و ماندگاری شهدا تبعیت از همراهی و خرد جمعی بود.
وی با اشاره به تفاوت گذشت و ایثار اظهار داشت: گذشت به معنای گذشتن از چیزی است که انسان آن را نمی خواهد و در پایان هم انتظار جبران برای انسان وجود دارد و ایثار گذشتن از چیزی است که انسان به آن احتیاج دارد ولی از آن می گذرد و توقع جبران هم ندارد.
حجت الاسلام شریف بهشتی، گفت: شهدا مظهر و سمبل واقعی ایثار بودند و در قبال ایثار جان خود هیج چشمداشتی نداشتند.
وی با بیان اینکه شهیدان شیرین ترین و مهم ترین هستی خود یعنی جانشان را در راه عقایدشان و راه خدا دادند، خاطر نشان کرد: شهدا برای تمام جامعه الگویی واقعی و عینی هستند.
وی گفت: خانواده های شهدا نیز با تاسی به شهدای عزیز نیز باید چنین باشند و در برابر دیگران بی توقع باشند.
این استاد حوزه و دانشگاه، با اشاره به جانفشانی و ایثار سقای دشت کربلا حضرت قمر بنی هاشم(ع) افزود: ایشان با بذل جان و قطعات بدن خود کمال ایثار را تا آخرین لحظات نشان دادند.
وی در این همایش با تجلیل از مقام شهیدان و نیز صبر مادران و همسران آنها ام البنین را نمونه ولایت مداری دانست و گفت: مادران و همسران شهدا نیز با تاسی از آن حضرت به این مقام شامخ رسیدند.
این همایش معنوی که در فضایی آکنده از عطر ایثار و شهادت برگزار شد از مقام شیر زنانی که هم همسر و هم مادر شهید بودند تجلیل و قدردانی شد.
همچنین از 15 همسر مادر شهید و همسر شهید علی باقری و مادر 4 شهید باقری نیز در این همایش تجلیل شد.
گفتنی است، در این همایش در گلستان شهدای اصفهان که با حضور جمعی از مسئولان، خانواده های شهدا و ایثارگران و همسران و مادران شهدا برگزار شد صبر و استقامت این عزیزان در دوران دفاع مقدس و پس از آن مورد تقدیر قرار گرفت.
پایان پیام/
نظر شما