به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام مسعود صفی یاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان دوشنبه شب (25فروردین) در هفتادمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان در سنندج اظهار داشت: اقتصاد و فرهنگ دو موضوع مهم در جامعه بوده و باید این دو موضوع برش استانی خورده و بنا بر شرایط و ویژگی های استان کردستان راهکارهای عملی برای ارتقای آن ها اندیشیده شود.
وی افزود: باید کارگروه های تخصصی زیر نظر شورای فرهنگ عمومی تشکیل شده و در خصوص عملیاتی کردن شاخص های مدیریت جهادی و ایجاد انگیزش در تحقق عزم ملی راهکارهایی را به کار ببریم.
حجت الاسلام صفی یاری، خاطر نشان کرد: اثربخشی شورای فرهنگ عمومی باید در جامعه دیده شود لذا در این راستا باید سهم و جایگاه تشکل های مردمی و سازمان های مردم نهاد را شناسایی نماییم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان تصریح کرد: معیارهای سبک زندگی اسلامی باید در جامعه نهادینه شود و منویات رهبر معظم انقلاب در این خصوص محقق شود.
صفی یاری افزود: بدون مشارکت مردمی و تشکل های مردم نهاد نمی توان این مهم را در جامعه محقق ساخت لذا باید با تمام توان برای جلب مشارکت گسترده مردم در حوزه فرهنگ عمومی تلاش نماییم.
جهانشیر امینی رئیس دانشگاه کردستان، نیز از اصلاح فرهنگ مصرف در جامعه به عنوان عامل اصلی برای رونق اقتصادی کشور نام برد.
وی افزود: باید با فراهم کردن امکانات لازم زمینه را برای ماندگاری روستاییان در روستاها فراهم کنیم و از مهاجرت بی رویه آنان جلوگیری نماییم.
رئیس دانشگاه کردستان، خاطر نشان کرد: استان کردستان به دلیل منابع سرشار طبیعی و موقعیت استراتژیک جغرافیایی و مرزی بودن قابلیت بسیاری را در حوزه اقتصاد و فرهنگ داشته و باید با برنامه ریزی درست و بهره مندی از ایده های نخبگان علمی استان زمینه را برای بالفعل کردن این توانمندی ها فراهم کرد.
اسماعیل احمدی، مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان کردستان نیز در این جلسه از عوام زدگی و عدم درک مشترک مدیران نسبت به مسائل فرهنگ به عنوان چالش ها و آسیب های پیش روی فرهنگ سازی در جامعه نام برد و بر اصلاح این مهم تأکید کرد.
وی افزود: در این برهه زمانی به درک مشترک، هم افزایی، یکسان سازی فرهنگی، پرهیز از افراط و تفریط و پرهیز از عوام زدگی نیاز داریم.
پایان پیام/
نظر شما