پیوست فرهنگی همه فعالیتهای نظام باید از سوی حوزه علمیه تدوین شود

خبرگزاری شبستان:دبیر وعضو شورای مرکزی کمیته امداد امام خمینی(ره)در دیدار مسئولان این نهاد با آیت‌الله حسینی بوشهری، گفت: پیوست فرهنگی همه فعالیتهای موجود در نظام اسلامی باید از سوی حوزه علمیه تدوین شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان،حمید رضا ترقی در این دیدار با بیان اینکه در قرآن و روایات اسلامی بیش از یک هزار آیه و روایت در خصوص فعالیتهای امدادآمده است،گفت: اسلام در این باره مبنا وجهت وکیفیت کار ما را در خدمت به محرومان مشخص کرده است.


دبیر وعضو شواری مرکزی کمیته امداد امام خمینی(ره) بر ضرورت همکاری حوزه علمیه با این نهاد تأکید و اظهار کرد: برای انجام بهتر امور و کمک رساندن شایسته به محرومان، نیازمند همکاری با حوزه علمیه هستیم تا ضمن تدوین مبانی نظری فقر زدایی در اسلام وساز وکار آن ،الگویی برای دیگر کشورهای اسلامی باشیم.


ترقی با بیان این‌که طبق برنامه پنجم توسعه ،کمیته امداد امام خمینی(ره) موظف بوده سالیانه 10 درصد از فقرای جامعه را از تحت پوشش خود خارج کند، افزود: ولی با توجه به سیاستهای اقتصادی که در کشور اتخاذ می‌شود، سالیانه بیش از 5 درصد این امر محقق نمی‌شود.


وی در ادامه با اشاره به این‌که متأسفانه آمار طلاق در کشور رو به افزایش است، گفت: افزایش آمار طلاق و اعتیاد از عوامل افزایش فقر در جامعه هستند.


این مقام مسئول ادامه داد: در چشم انداز بیست ساله نباید در کشور فقیری وجود داشته باشد و برای تحقق این امر نیازمند تلاش و جدیت مسئولان هستیم.


ترقی با اشاره به رهنمودهای رهبری درباره اقتصاد مقاومتی، ابراز کرد: در صورتی که این مسئله به صورت صحیح اجرا شود، افراد نیازمند در جامعه تقویت ومورد توجه بیشتر قرارمی گیرند.


دبیر وعضو شواری مرکزی کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان این‌که خانواده‌های تحت پوشش باید به سمت توانمند سازی بروند، افزود: با استفاده از کمک‌های مردمی می‌توانیم خدمات خود را گسترش دهیم.


وی بیان کرد: با سیاستهایی که در کمیته امداد امام خمینی(ره) برای سال 93 در نظر گرفته شده و با استفاده از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب امیدواریم در راه خدمت رسانی به افراد نیازمند توفیق بیشتری داشته باشیم.


حمیدرضا ترقی همچنین در دیدار با آیت الله نوری همدانی با اشاره ‏به اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها در دولت قبل اظهار ‏داشت: این طرح در مرحله نخست سبب شد ‏فقرمطلق در جامعه تا حد زیادی کاهش پیدا کند.‏


وی افزود: در این مرحله فقر مطلق به فقر نسبی تبدیل شد ولی میزان کمک‌ها به حدی نبود که ‏‏نیازمندان بتوانند به میزان تورم جامعه خود را بالا بکشند.‏


عضو شورای مرکزی کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به راه حل‌هایی که دولت و مجلس برای رفع ‏این ‏مشکل از طریق تخصیص کالای اساسی و افزایش یارانه نقدی ارائه کردند، گفت: با این حال مشکل هنوز حل نشده و امیدواریم شاهد بازگشت فقر ‏مطلق ‏نباشیم.‏


وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب سیاستهای اقتصادی مفیدی را در راستای اقتصاد مقاومتی ‏ابلاغ ‏کرده‌اند که در صورت اجرای صحیح آنها قشر نیازمند تقویت خواهند شد؛ ولی در این راستا به ‏مشارکت ‏مردمی احتیاج داریم.‏

 

پایان پیام/

 

کد خبر 360240

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha