به گزارش خبرگزاری شبستان، مجتبی عبدالهی، شهردار منطقه 20 در اولین جلسه شورای فرهنگی سال 90 با اشاره به اهمیت آموزش شهروندی در محلات گفت: استفاده از پتانسیل مساجد به عنوان کانون های آموزش امداد و نجات گام مهمی در راستای ترویج فرهنگ خود امدادی و دگر امدادی در زمینه مدیریت بحران است.
وی به نقش ارزنده امدادگران اشاره کرد و افزود: علاوه بر برگزاری آموزشهای لازم در زمینه امداد و نجات، اطفاء حریق، روانشناسی بحران و کمک های اولیه، پایدار سازی گروه های دوام و آموزش دیده نیز در دستور کار ستاد مدیریت بحران قرار دارد و با جدیت تمام در حال پیگیری است.
شهردار منطقه 20 در ادامه تصریح کرد: تعداد گروه های مدیریت بحران در اماکن مسکونی، اداری، درمانی، تجاری و صنعتی با رویکرد تیدیل نقاط بحران زا به نقاط بحران زدا به 58 محل ارتقا می یابد.
بنابرگزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20، وی با اشاره به اهداف تشکیل این گروه ها خاطر نشان کرد: تجربه و بررسی بروز حوادث غیر مترقبه در گذشته ثابت کرده تا رسیدن گروه های امدادی، خسارات جبران ناپذیری به اهالی وارد می شود که ستاد بحران با آموزش و مدیریت اهالی داوطلب سعی دارد، در صورت بروز حوادث با همکاری و اقدامات مناسب اهالی داوطلب، عوارض ناشی از این حوادث را به حداقل برساند.
پایان پیام/
نظر شما