ظرفیت نطنز برای تبدیل به قطب گردشگری طب سنتی

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به ظرفیت های ویژه طبیعی نطنزگفت: این منطقه از لحاظ فرهنگی و منابع طبیعی جایگاه ویژه ای دارد که می تواند بعنوان قطب گردشگری طب سنتی کشور معرفی شود.

به گزارش خبرنگار شبستان،محمدرضا شمس اردکانی رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست اولین جشنواره طبیعت‌گردی طب سنتی و گیاهان دارویی گفت: طبیعت گردی بخشی از گردشگری است که بعنوان یک صنعت پر درآمد مورد توجه کشورهای دنیاست.
 

وی افزود: به نظر نمی رسد هیچ کشوری به اندازه ایران از لحاظ طبیعت بکر، آب و هوا، تاریخ و فرهنگ غنی باشد، همچنین نطنز در این میان جایگاه ویژه ای دارد که می تواند بعنوان قطب گردشگری طب سنتی کشور معرفی شود.
 

وی بزرگترین هدف این جشنواره شناسایی ظرفیت‌های موجود در منطقه نطنز و ارائه آن به عنوان قطب گردشگری طبیعی و استفاده از ظرفیت‌های آن در بحش‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، علمی و توسعه‌ای دانست.
 

وی با اشاره به اینکه ادامه داد: مناطق دیگری از کشور که پتانسیل گردشگری طب سنتی و گیاهان دارویی را داشته باشند و اعلام آمادگی کنند،‌می‌توانند به عنوان محل گردشگری توأم با طب سنتی مورد توجه قرار گیرند.
 

شمس اردکانی با اشاره به اینکه طب سنتی جایگاه ویژه‌ای در دنیا پیدا کرده، گفت:هیچ کشوری دارای 17 هزار عنوان کتاب در مورد طب سنتی نیست، همچنین کتاب قانون 600 سال بعنوان کتاب مرجع در دنیا تدریس شده به همین دلیل علاوه بر پاسداری از آن باید تبلیغ هم شود. چرا که نوآوری‌های این طب به نسبت طب‌های نوین قابل توجه است.
 

وی با ابراز تاسف از ممنوعیت پرداختن به طب سنتی در طول 150 سال اظهار کرد: امروز طب سنتی به دانشگاه‌های علوم پزشکی راه یافته و راه اندازی مراکز تحقیقاتی،‌پژوهشی و آموزشی آن را به عرصه ظهور می‌رساند.
 

پایان پیام/

کد خبر 361562

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha