به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، جمعی از روحانیون حوزه علمیه قم همزمان با ایام ولادت با سعادت بانو فاطمه(س) با جمعی از روحانیون برجسته اهل سنت کردستان دیدار کردند و در حوزه های مختلف به تبادل نظر پرداختند.
ماموستا حیدر مصطفوی عضوی شورای افتای اهل سنت کردستان، سید محمد سعید حسینی مشاور استاندار در امور روحانیت، ماموستا خلیل آدابی امام جمعه مسجد قبای بهاران، ماموستا سید اشرف حسامی از علمای برجسته اهل سنت کردستان، حاج محمود قربانی،حیدر فاتحی کرجو، ماموستاغفاری از روحانیون فعال در بسیج و سپاه و امام جمعه منطقه شویشه و ماموستا احمدی از علمای سنندج در این دیدار حضور داشتند.
حجت الاسلام منتظری پژوهشگر و روحانی اعزامی از حوزه علمیه قم، در این جلسه اظهار داشت: وحدت و همدلی بین مذاهب اسلامی در کشور مثال زدنی است و در هر مناسبتی علمای شیعه و سنی با هم جمع می شوند و به تبادل نظر می پردازند.
وی از خدمات مسئولان مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در خصوص فراهم کردن این جلسات هم اندیشی تقدیر کرد و افزود: بدون شک آشنایی و نزدیکی هر چه بیشتر بین علمای اهل سنت و اهل تشیع زمینه ساز استحکام وحدت و انسجام بین پیروان مذاهب مختلف اسلامی در کشور است.
حجت الاسلام منتظری، خاطر نشان کرد: تنها دین نزد خداوند متعال اسلام است و اطاعت از پیامر(ص) و سیره و سنت ایشان در کنار عمل به آموزه های قرآنی از وظایف هر فرد مسلمان بوده و باید این مهم در زندگی تمامی مسلمانان جاری و ساری باشد.
وی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: مسأله وحدت اسلامی شاید هم از توحید بالاتر باشد، آنچه که ریشه اسلام را می زند تفرقه است که نمی گذارد از توحید و اسلام چیزی باقی بماند.
وی افزود: علمای اسلام باید مردم را با توطئه های تفرقه افکنانه دشمنان آشنا سازند و بدون شک با توجه به ظرفیت های علمی که در مراکز حوزه های علمی و مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور و حوزه های اهل سنت در کشور فراهم شده است می توانیم حرکت هایی عظیم را در این خصوص اجرایی نماییم.
ماموستا سیداشرف حسامی از علمای برجسته اهل سنت کردستان، نیز در این نشست تخصصی اظهار داشت: متأسفانه در حوزه فرهنگی آنچنان که شایسته بوده کار نکردیم و هم اکنون کشورهای غربی که خود را جهان اول می دانند به تولید آثار فرهنگی منطبق با ایده های مادی گرایانه خود پرداخته و کشورهای جهان دوم نقش توزیع کننده را برای آن ها ایفا می کنند و جهان سومی ها نیز مصرف کننده تولیدات آن ها هستند.
وی افزود: از لحاظ جامع شناسی هر دینی سه مرحله را طی می کند که این مراحل شامل تاسیس، تکوین و تکمیل، تقلیل هستند.
ماموستا حسامی، به واقعه کربلا و به شهادت رسیدن امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان به عنوان مرحله تقلیل دین اسلام و اوج دشمنیها با این آیین مترقی نام برد.
این روحانی برجسته اهل سنت کردستانی، در بخشی دیگر از سخنان خود به منویات مدبرانه و وحدت بخش رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص احترام علما و پیروان مذاهب مختلف اسلامی به مقدسات همدیگر اشاره کرد و گفت: اگر رهبری نظام بسیار بصیرانه در این فضای خطرناک یک جمله ای بیان می کردند که بوی جهت گری می داد اگر یک مذهبی را ترجیح می دادند، الان شاهد این عزت و اقتدار ایرانیان و آرامش و امنیت کشور نبودیم لذا همه ما ایرانیان به داشتن چنین رهبری عالم، آگاه، مجتهد و جامع الشرایط افتخار می کنیم.
وی افزود: برای مقابله با توطئه های دشمنان و غلبه بر مشکلات موجود درجامعه اسلام باید کتاب خدا را در نظر داشته باشیم و قیامت را در نظر بگیریم و از اتحاد و انسجام خویش در تمامی عرصه ها دفاع نماییم.
پایان پیام/
نظر شما