ظرفیت های خوزستان برای ایجاد اشتغال مورد استفاده قرار گیرد

خبرگزاری شبستان: قائم مقام صندوق توسعه ملی، اظهار داشت: در استان خوزستان تمامی ظرفیت های لازم برای پیشرفت وجود دارد و باید از این ظرفیت ها در راستای ایجاد اشتغال بهره برد.<BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سید محمد قاسم حسینی، قائم مقام صندوق توسعه ملی، در جلسه شورای اشتغال خوزستان، با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل خوزستان، گفت: باید از این ظرفیت ها برای ایجاد اشتغال بهره برد.

 

وی بر سرمایه گذاری برای ایجاد اشتغال و حل این معضل تاکید کرد و افزود: یکی از مسائلی که تاکنون مسئولان استان از آن غافل بودند استفاده از صنایع تکمیلی است که باید در استان خوزستان در این خصوص برنامه ریزی های لازم انجام شود و اولین قدم در این راه شناسایی مشکلات و رفع آنهاست.

 

وی با تاکید بر استفاده سرمایه گذاران و بخش خصوصی از مطالعاتی که سال های گذشته اشتغال در کشور انجام شده، خاطر نشان کرد: شغل به معنی سرمایه گذاری است و این امر نیز با ایجاد مازاد منابع مالی در داخل و خارج کشور محقق می شود.

 

حسینی، با بیان اینکه خوزستان از نظر میزان سپرده گذاری در کشور مقام پنجم و از نظر توزیع اعتبارات کشوری رتبه سوم را دارد، بنابراین چیزی که برای استان مهم است، بحث ارزآوری است، اضافه کرد: اشتغالزایی آسان نیست و نیازمند برنامه ریزی دقیق است.

 

وی از تصویب حذف کارگروه ها و سایت بهین یاب از فرایند تامین مالی جهت کوتاه تر شدن انجام فرایند خبر داد و افزود: همچنین برنامه ریزی شده بخش صنعت و گردشگری و تفریحی در استان فعال شود و نرخ سود هتل سازی به 16 درصد و سود تسهیلات طرح های اشتغالزای کشاورزی در مناطق محروم چخار درصد کاهش یافته بازپرداخت وام ها در این مناطق به 10 سال افزایش یافته است.

 

وی با بیان اینکه درصورتی که بانک با طرح های استان های محروم همکاری نکند صندوق پول آنها را تامین خواهد کرد، ادامه داد: همچنین نرخ سود ارزی در مناطق محروم 2 درصد کاهش داشته و از این پس طرح ارزی به وزارت صنعت ارجاع داده نمی شود و مستقیم به بانک محول می شود.

 

امید حاجتی، معاون برنامه ریزی استانداری خوزستان، با بیان اینکه تسهیلات در نظر گرفته شده از سوی صندوق توسعه ملی می تواند به تولید اشتغال استان کمک کند، بیان کرد: کاهش سود تسهیلات بانکی در طرح های اجرا شده در مناطق محرم فرصتی مناسب برای سرمایه گذاران است.

 

وی با اشاره به اینکه دستگاه های اجرایی و بانک ها باید بتوانند منابع متمرکز صندوق توسعه ملی را به سمت استان هدایت کنند، یاد آور شد: از دستگاه های اجرایی خواسته می شود متقاضیانی که توان مالی برای سرمایه گذاری ندارند را از همان ابتدا رد کند و اولویت را به افراد توانمند دهد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 361727

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha