به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد محمود احمدی، مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی خراسان رضوی ظهر امروز(5 اردیبهشت) در سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه مشهد در حرم رضوی اظهار داشت: ما طبق وظایفمان تلاش خواهیم کرد ضمن حمایت از سرمایه گزاران با رفع پیچ و خم های موجود اداری اشتغال پایدار را افزایش دهیم.
وی افزود: تلاش ما این است که در سال جاری ضمن حفظ اشتغال موجود، زمینه های بیشتری را برای بوجود آوردن شغل فراهم کنیم و امیدواریم بتوانیم طرح های لازم را برای سرمایه گذاری ایجاد کنیم.
احمدی از صدور 14 هزار و 646 مجوز مشاغل خانگی تا پایان سال قبل خبر داد و گفت: اغلب این مجوزها برای بانوان نیز صادر شده است که قصد کمک به اقتصاد خانواده را داشته اند.
مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی خراسان رضوی به شناسایی 5 هزار تبعه شاغل غیر مجاز در خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: بیش از 600 نفر ایرانی جایگزین این اتباع غیر مجاز در مشاغل اشغال شده توسط اتباع غیر مجاز شده اند.
وی با اشاره به نرخ بیکاری در خراسان رضوی افزود: نرخ بیکاری در استان ما 2 و نیم درصد کمتر از میانگین کشوری است و ما در سال گذشته با نرخ بیکاری 7 دهم درصد وضعیت بهتری نسبت به بقیه استان های کشور داشته ایم ضمن اینکه مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی نیز 2 درصد از میانگین کشوری بیشتر است.
احمدی تصریح کرد: بیش از 9 هزار و 500 نفر برای دریافت حدود 37 میلیارد ریال تسهیلات به بانک ها معرفی شده اند.
مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی خراسان رضوی افزود: ما طبق وظایفمان تلاش خواهیم کرد ضمن حمایت از سرمایه گزاران با رفع پیچ و خم های موجود اداری اشتغال پایدار را افزایش دهیم.
احمدی به بیش از 27 هزار مورد بازرسی از کارگاههای سطح استان اشاره و تاکید کرد: این بازرسی ها باعث افزایش دانش بینش کارگران و کارفرمایان شده است ضمن اینکه شاخص های سلامت را نیز 3 درصد افزایش داده است.
مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی خراسان رضوی از وجود 11 هزار تعاونی در سطح استان خبر داد و گفت: بیش از 600 شرکت تعاونی در سال گذشته ثبت شده است.
وی با اشاره به هفته گرامیداشت تعاون گفت: در هفته تعاون از کارآفرینان برتر تقدیر خواهد شد و با توجه به پایان مهلت ثبت نام در سایت کارآفرینان برتر هم اکنون داوران مشغول بررسی و ثبت پرونده ها هستند.
مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با اشاره به تعداد مقرری بگیران در استان، گفت: بیش از 11 هزار و 500 نفر در خراسان رضوی مقرری دریافت می کنند که این میزان نسبت به کل بیمه شدگان اجباری 2 درصد است.
احمدی در ادامه با بیان اینکه در سال گذشته حدود 4 هزار دادخواست از طریق کارگران پیگیری شده، افزود: بیش از 2 هزار و 500 مورد مربوط به مشهد است و بقیه مربوط به سطح استان است.
پایان پیام/
نظر شما