به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سید سعید سیدیان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و رئیس مرکز بهداشت خوزستان، امروز(6 اردیبهشت) در مراسم تجلیل از فعالان و خیرین حوزه سلامت خوزستان، با تبریک هفته سلامت، به ابعاد سلامت اشاره کرد و گفت: سلامت علاوه بر اینکه نبود بیماری در بدن است ابعاد دیگری دارد و آن سلامت روانی، سلامت اجتماعی و سلامت معنوی است.
وی با اشاره به اهمیت بخش های سلامت معنوی و سلامت اجتماعی در میان افراد به ویژه جوانان، بر هماهنگی میان بخش ها و دستگاه های مختلف تاکید کرد و افزود: امسال شعار سازمان جهانی در هفته بهداشت و سلامت "موجودات کوچک، تهدیدات بزرگ" بود که با توجه به بیماری های منتقله توسط حشرات و بندپایان به انسان تاکید شد و خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران از این وضعیت گذر کرده و اکنون تنها 5 درصد از بار بیماری های عفونی در کشور را به خود اختصاص می دهند.
وی با بیان اینکه این نشان می دهد که در زمینه کنترل بیماری های واگیردار اقدامات بسیار خوبی انجام شده، اضافه کرد: لازم است در زمینه کنترل بیماری های غیرواگیردار همچون قلبی عروقی، سکتههای مغزی، سوانح و حوادث ترافیکی و سرطان ها تلاش های مضاعفی داشته باشیم.
حجت الاسلام عادلی نژاد، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، نیز با اشاره به شعار هفته سلامت تصریح کرد: دنیا و زمانه ای که در آن زندگی می کنیم بسیار متفاوت شده و شاید روش و سبک زندگی بسیار متفاوت از گذشته شده است.
وی با بیان اینکه با مراجعه به منابع و آموزه های دینی، مشاهده می کنیم به مساله تقوا که به معنای پرهیز و مراقبت است توجه بسیاری شده، عنوان کرد: از آنجا که نمی توانیم دنیای پیرامون خود را تغییر دهیم باید از درون خود شروع کنیم و خود را پرورش دهیم که این همان خودمراقبتی است.
شایسته، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان خوزستان، با اشاره به شعار امسال، یاد آور شد: با عزم و اراده ای که دولت در عرصه های اقتصادی دارد می توانیم این تنگناهای اقتصادی را پشت سر بگذاریم و منابعی برای تامین نیازها و اهدافی که در حوزه سلامت مدنظر هستند، پیدا کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد که با رونق اقتصادی در کشور و افزایش تولید داخلی و عدم اتکا به تولیدات خارجی، نیازهای خود را تامین و پول ملی خود را احیا کنیم و اظهار داشت: با آموزش شیوه های موثر خودمراقبتی به همه گروههای هدف به طور مستمر، می توان خودمراقبتی را به نحو مطلوبی انجام داد.
پایان پیام/
نظر شما