به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، علیمحمد آزاد، استاندار سیستان و بلوچستان روز گذشته (14 اردیبهشت)در بیست و هفتمین یادواره بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: معلمان قدر فرصتهای طلایی خود را بدانند و تمام همت و تلاش خود را برای افزایش علم در کشور به کار گیرند.
وی افزود: به برکت معلمان سختکوش و پر تلاش، کشورمان در مسائل علمی پیشرفت چشمگیری کرده به طوری که کشورمان جزو 10 کشور نخست دنیا در بحث تولید علم است.
وی اضافه کرد: این نهاد مقدس، پایه تمام علوم و پیشرفت و بالندگی در جامعه است.
آزاد بر حل مشکلات نظام تعلیم و تربیت تأکید کرد و گفت: نظام آموزش و پرورش یک خانواده بزرگ است و اگر بخواهیم مشکلات آنها را رفع کنیم نیاز به سرمایههای بزرگی داریم، اما تا حدودی در حل مشکلات جامعه فرهنگی موفق عمل کردهایم.
وی به روز کردن پرداخت حقوق فرهنگیان و تأمین خدمات کارت طلایی را از جمله اقدامات مهم در برطرف کردن مشکلات جامعه فرهنگی عنوان کرد که توسط دولت انجام شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در زمینه تجهیز و تأمین آزمایشگاه برای دانشآموزان این استان اقداماتی انجام شده اما هنوز این تجهیزات در شأن دانشآموزان سیستان و بلوچستان نیست و باید در تجهیز مدارس و آزمایشگاهها، گامهای بیشتری برداشته شود.
آزاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر مشکل وجود مدارس کپری در سیستان و بلوچستان حل شده و هیچ مدرسه کپرنشین در استان وجود ندارد.
وی یادآور شد: حذف مدارس خشت و گلی یکی از اقدامات مهم دولت در سیستان و بلوچستان بوده و دولت تلاش دارد تا مدارس کشور را تجهیز کند تا دیگر معلم دغدغه نبود تجهیزات را نداشته باشد.
آزاد ادامه داد: با اقدامات انجام شده علاوه بر رشد نرخ سواد آموزی از 29 درصد به 80 درصد، همچنین مراکز دانشگاهی و علمی سیستان و بلوچستان نیز بیش از 40 دانشگاه و موسسه علمی با 84 هزار دانشجو در رشتههای مختلف افزایش یافته و این در حالی است که تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، فقط یک دانشکده با یکهزار دانشجو وجود داشته است.
استاندار سیستان و بلوچستان عنوان داشت: با توجه به پهناوری این استان باز هم نیاز به توجه و تلاش بیشتری است تا بتوانیم در تمام زمینههای علمی از رشد چشمگیری برخوردار شویم.
پایان پیام/
نظر شما