به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور بعد از ظهر امروز (11 اردیبهشت)در دیدار با جمعی از نخبگان استان یزد که در محل سالن همایش های بنیاد نخبگان استان گردهم آمده بودند با بیان اینکه به زودی در حوزه توانمندسازی نخبگان تحول عظیمی انجام می شود، گفت: نباید نخبگان را متوقع ساخت بلکه نخبگان جامعه باید به واسطه نخبگی خود هزینه های بیشتری را جهت آبادانی و پیشرفت کشور متحمل شوند.
وی از پول بدون پوشش به عنوان یکی از عوامل فساد در جامعه یاد کرد و اظهار داشت: اگر حتی یک ریال به شخصی بدون دلیل بدهیم، سبب فساد وی میشود.
رئیس بنیاد ملی نخبگان ایران بر لزوم تقویت بنیاد نخبگان استان ها تاکید کرد و افزود: باید یک نوع مدیریت جدید را در کشور آغاز کنیم تا بتوانیم با وجود نیروی کم در مجموعه مدیریتی بنیاد نخبگان کشور و گستردگی حوزه های فعالیت این مجموعه فعالیت های خوبی را در سطح کشور آغاز کنیم.
ستاری با بیان اینکه در حوزه حمایت از شرکت های دانش بنیان فعالیت های خوبی صورت گرفته است، گفت: با هماهنگی های صورت گرفته با اداره مالیاتی و گمرک شرکت های بنیادین دیگر با مشکلاتی در این زمینه روبرو نخواهند بود.
وی با اشاره به قانونی مدرن در حوزه فعالیت های دانش بنیان گفت: در این قانون آمده است که هر فردی که گفت نمیخواهد کارمند دولت باشد، باید به وی تسهیلات داده و از او حمایت شود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خواستار پیگیری مجوزهای فعالیت از سوی شرکت های دانش بنیان شد و اظهار داشت: با اختیارات داده شده به پارک های علم و فناوری در هفته آینده بیش از 500 شرکت می توانند مجوز شرکت دانش بنیان دریافت می کنند.
وی با اشاره به فعالیت پارک های علم و فناوری در استان ها، گفت: پارک های علم و فناوری استان های باید تقویت شوند و از این به بعد مخترعین می توانند امور خود را تنها از طریق این پارک ها پیگیری کنند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان ایران اتصال شرکت های دانش بنیان به صندوق نواوری را یکی دیگر از اقدامات در دست انجام دانست و گفت: در این صورت و با پیگیری این صندوق در استان ها حمایت مالی خوبی از شرکت ها دانشت بنیان صورت می گیرد.
ستاری با اشاره به تدوین قانونی جدید در حوزه حمایت از مخترعین تصریح کرد: مطابق با این قانون مخترعین سطح 3، که بتوانند در نمایشگاه های استانی مقام برتر را کسب کنند در کریدور تجاریسازی استان مربوطه قرار میگیرند.
وی با شاره به برگزاری هشت نمایشگاه استانی در طول سال، افزود: تقویت کریدورهای تجاریسازی به عنوان یکی از افتخارات استان ها محسوب می شود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بر لزوم فرهنگ سازی در کشور تاکید کرد و گفت: در کشوری که اقتصاد آن مبتنی بر نفت باشد هیچگاه تولید شکل نمی گیرد.
پایان پیام/
نظر شما