دور شدن جوانان از فرهنگ اسلامی دلیل بالا رفتن سن ازدواج

خبرگزاری شبستان:معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: امروز جوانانی را می‌بینیم که دارای تمکن مالی و شغل مناسب هستند، اما از فرهنگ و هویت اسلامی فاصله گرفته‌اند و از ازدواج سر باز می‌زنند.

 

به گزارش خبرگزاری  شبستان، محمود گلزاری ،معاون ساماندهی امور جوانان وزارت جوانان با بیان اینکه اعتیاد، طلاق و خشونت از آسیب‌ها و چالش‌های جدی جامعه است، گفت: با توجه به اینکه این آسیب‌ها روز به روز در حال افزایش است، به دنبال ارائه راهکار درست و عملی برای مقابله با این آسیب‌ها هستیم.

 

وی با اشاره به شناسایی بحران‌های جمعیت جوان کشور و توجه ویژه به آن اظهار داشت: به منظور رفع مشکل ازدواج جوانان، وزارت ورزش و جوانان به صورت رسمی اقدام به تشکیل مجمع خیرین ازدواج با کمک مردم خیر و مراجع محترم اقدام کرده است که امیدواریم این مجمع در تمامی استان‌ها تشکیل شود.

 

گلزاری افزود: در گذشته به جوان با نگاه جوان هراسی دیده می‌شد و جوانان را منبع مشکلات و معضلات می‌دانستند. اما امروز و در نظام جمهوری اسلامی بنا به دیدگاهی که در فرهنگ غنی اسلام و سفارشات پیامبر گرامی اسلام و امام راحل(ره) وجود دارد، عقیده بر دیدگاه جوان باوری است.

 

وی تصریح کرد: برای تقویت این دیدگاه باید ترتیبی اتخاذ شود که کار و برنامه ریزی به جوانان داده شود. جوانان نیروی محرکه کشور هستند. نگاه به مشکلات جوانان مانند افراد پیر و کودکان درست نیست و از مسئولان ارشد نظام و مدیران ارشد استان‌ها می‌خواهیم با استفاده از مجموعه فکری دقیق، برنامه ریزی مدونی جهت برطرف کردن مشکلات قشر جوان انجام گیرد.

 

معاون ساماندهی امور جوانان مشکل اشتغال جوانان را از مهمترین مشکلات این نسل دانست و گفت: اشتغال مهمترین مسئله است، اما کل کار نیست. مشکل اشتغال، مشکلات ازدواج، مسکن و مسائل دیگر را به دنبال دارد اما فرهنگ و میراث و هویت اسلامی با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد و فرهنگ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

وی تأکید کرد: امروز جوانان را می‌بینیم که دارای تمکن مالی و شغل مناسب هستند، اما از فرهنگ و هویت اسلامی فاصله گرفته اند و از ازدواج سرباز می‌زنند.

 

گلزاری افزود: بنیان حس مسئولیت پذیری نیز در خانواده شکل می‌گیرد و باید توسط دستگاه‌ها در جوانان تقویت شود.

 

معاون ساماندهی امور جوانان در خصوص برنامه‌های هفته جوان گفت: برنامه ریزی این هفته بایستی در دو حیطه ایجاد نشاط و شادابی و همچنین شادکامی و سعادت جوانان انجام گیرد. ایجاد نشاط و شادابی با اجرای برنامه‌های فرهنگی ورزش، برگزاری جشنواره ها و ..... امکان پذیر است و شادکامی که همان سعادتمندی است به اشتغال، دینداری، ازدواج موفق و سلامت جسمی و روانی جوان بر می‌گردد، توجه و برنامه ریزی های مناسب باید بر این مبنا باشد.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 364396

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha