به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر منصور اعتصامی، معاون امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی امروز در نشست خبری همایش سراسری تکریم کارفرمایان کارآفرین با بیان اینکه بزرگترین ارتباط در تفکرات پیامبر اکرم (ص) ایجاد محبت بین او و مردم بود، گفت: در روایات داریم که دین چیزی غیر از محبت است، بنابراین جلوه اساسی محبت، تکریم و احترام گذاشتن میباشد.
وی با بیان اینکه معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی پس از چند سال مجدداً راهاندازی شده است. اظهار کرد: این همایش در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در سال اقتصاد، فرهنگ، مدیریت جهادی با عزم ملی در روز 21 اردیبهشت ماه برگزار میشود.همچنین در این همایش از 99 کارفرما که 90 نفر آنها آقایان و 9 نفر آنها بانوان هستند تکریم میشود.
اعتصامی با بیان اینکه اولویت برگزاری این همایش، توسعه حفظ سرمایههای انسانی است. افزود: ما شخصیت کارگر را یک شخصیت تولیدگرای فرهنگی میدانیم و کارفرمایان و کارگران باید در مقابل یکدیگر به وظایف قانونی خود عمل کنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعیوی تصریح کرد: 38 میلیون نفر مخاطب سازمان تامین اجتماعی هستند که اعتبارات تخصیصی آن برابر با یک دولت است.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی یکی از وظایف فرهنگی ما برنامههای راهبردی و ساختار معاونت فرهنگی است که باید چه ضرورتهایی را مدنظر قرار دهیم. افرادیکه حقوق کارگران را مد نظر نمیگیرند باید مورد بررسی قرار گیرند و با فرهنگسازی مناسب، قوانین مورد نظر تأمین اجتماعی را رعایت کنند.
اعتصامی اظهار کرد: مقدمات اجرایی همایش در 4 کمیته ارتباطات مالی، پشتیبانی، تبلیغات و هماهنگی آغاز شد و همچنین فرآیند انتخاب نیز طی اطلاعیه رسمی در 29 اسفند سال 92 از طرف مدیرعامل سازمان به ادارات کل در سطح استانها ابلاغ شد.
وی با بیان اینکه معیارهای انتخاب کارفرمایان کارآفرین در سه بخش تدوین شده است، خاطرنشان کرد: معیار اول ،معیار حمایتی ناشی از حفظ حقوق بیمهشدگان کارگر، معیار دوم فرآیند تولیددهی و در معیار سوم نیز معرفی کارفرمایان به عنوان یک نماد در سطح استان بود.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه برگزاری این همایش اقدام قابل قبول و بهینهای میباشد، تصریح کرد: امیدواریم سال به سال بهتر از گذشته باشد، تأکید ما در این همایش بر روی بحث محتوایی کارآفرینان است و نگاه محتوایی ما از اهمیت والایی برخوردار است.
وی با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند :کارآفرینی مفهوم اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: کارفرمایان بر اساس معیارهای روشنی مانند حفظ حقوق بیمهشدگان، استفاده کارفرما از سیستم مکانیزه، رشد جذب کارگر و عدم محکومیت کارفرما انتخاب شدند.
وی با اشاره به فرهنگسازی در زمینه کارفرمایان اظهار کرد: تدوین برنامه راهبردی معاونت فرهنگی در سال 93 از جمله برنامههایی است که برای فرهنگسازی برنامهریزی کردیم، این یک برنامه جامع علمی است که بتواند چشمانداز راهبردهای کلان و اقدامات عملیاتی متناسب با امکانات را در پنج سال آینده ترسیم کند.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی افزود: ارتقای سطح فرهنگ و بهینه تامین اجتماعی در جامعه با تولید مستندات، انیمیشن و الگوسازی تامین اجتماعی با عنوان وجهه لازم توسعه پایدار است و همچنین ارتباط گستردهتر با شرکای اجتماعی و استفاده از امکانات فرهنگی کشور با دستگاههای تبلیغاتی، رسانهای و مطبوعاتی و ایجاد نظم روشن در ارتباط دوطرفه و انتقال مطالبات به جامعه از دیگر برنامههای ما در فرهنگسازی است.
وی با بیان اینکه بر اساس چهارچوب اقتصاد مقاومتی باید آییننامههای سازمان تامین اجتماعی تغییر کند، افزود: عملیاتیسازی اقتصاد مقاومتی وجهه سازمان تامین اجتماعی است.
اعتصامی با بیان اینکه ما نیازمند تعریف بستههای آموزشی کارکنان در حوزه فرهنگ هستیم، خاطرنشان کرد: ما در حال تعریف این بستههای فرهنگی هستیم تا بتوانیم برای ارتقای سطوح فرهنگی و نوع رابطه کارکنان این بستهها را تعریف کنیم.
وی افزود: ما امروزه در کتابهای درسی دانشآموزان خلا وجود توجه به فرهنگ بیمه را شاهد هستیم در حالی که این موضوع بخشی از سطوح اقتصاد پایدار است.
اعتصامی با اشاره به ارتباط گسترده با شرکای اجتماعی افزود: با توجه به اینکه اقشار تحت پوشش این سازمان از اقشار ضعیف جامعه هستند در نظر گرفتهایم که سبد کالای فرهنگی در اختیار این افراد قرار بگیرد.
وی افزود: هر فرآیند تولیدی و اقتصادی در کشور ما بایستی دارای پیوست فرهنگی باشد، ما در این زمینه گفتمانسازی را آغاز کردیم.
وی اشاره به سبد کالایی که در اختیار مستمریبگیران این سازمان قرار خواهد گرفت، تصریح کرد: در این بستههای فرهنگی حداقل امکانات حوزه وزارت ارشاد را در نظر گرفتهایم تا در اختیار مستمریبگیران قرار دهیم و آنها نیز با تخفیف ویژهای بتوانند از این امکانات استفاده کنند .
اعتصامی تصریح کرد: من شخصیت کارگر را یک شخصیت مولد تولیدگر فرهنگی میدانم و شخصیت کارگر باید حفظ شود که تقویت بعد فرهنگی کارگران یک بخشی از حفظ شخصیت کارگران میباشد.
وی افزود: ملاک ما در استفاده از سرمایه انسانی زندگی پاک است، بنابراین سرمایه انسانی اصل حرکت در زندگی بوده و تاکید ما هم بیشتر بر حفظ شخصیت کارگران میباشد.
پایان پیام/
نظر شما