حضرت فاطمه(س)دفاع از ولایت را مقدم برخانواده دانست

یکی از اساتید جامعه الزهرا(س)با بیان اینکه حضرت فاطمه(س)دفاع از ولایت را مقدم برخانواده دانستند،گفت:این رفتارایشان برای همه الگویی است تا در دفاع از نظام و خلنواده ،دفاع از ولی فقیه زمان خویش رامقدم بدانیم.

نرگس مجیدی نسب، در گفتگو با خبرنگار شبستان در قم، حضرت زهرا(س) را الگویی برای تمام زنان عالم در همیشه تاریخ دانست و افزود: همان گونه که وجود مقدس پیامبرعظیم الشان اسلام(ص) در قرآن به عنوان الگوی حسنه معرفی شده است، یگانه دختر ایشان نیز سرمشق و الگویی برای همه زنان آزاده جهان است. تمام لحظات زندگی به ظاهر کوتاه ولی عمیق ایشان سرشار از درس زندگی است. از نحوه مادری و همسری تا فرزند بودن برای پدر که شایسته لقب ام ابیها می شوند.


وی مهمترین درسی را که از زندگی حضرت فاطمه(س) می توان آموخت ، دفاع از ولایت عنوان کرد و اظهار داشت: ایشان تا پای جان از ولایت دفاع کردند. آن حضرت در زمان حیات پدر مدافع پیامبرشان بودند و پس از رسول اکرم(ص) در دفاع از ولی زمان خویش برآمدند.


این استاد جامعه الزهرا(س) یکی از دلایل طلب مرگ از خداوند از سوی حضرت زهرا(س) را کمال دفاع ایشان از ولایت دانست و گفت: آن حضرت به طرق گوناگون در دفاع از امیرالمومنین برآمدند اما تصور نمی کردند که دشمن تا این حد دون و پست و وقیح باشد که به حریم خانه ایشان تعرض کند و حتی حاضر شود به شخص ایشان بی حرمتی کند.


وی ادامه داد: اما شهوت مقام آنچنان برخی از مسلمانان صدر اسلام را کور کرده بود که حاضر شدند به ساحت مقدس و والای یگانه دخت پیامبرشان تعرض و اهانت کنند تا در همیشه تاریخ این کار ننگشان باقی ماند.


این استاد تاریخ اسلام، مخفی بودن مرقد مطهر حضرت فاطمه(س) را گویای بسیاری از واقعیت های تاریخی عنوان کرد و افزود: دشمان سعی زیادی کردند که قبر مطهرشان را پیدا کنند اما این خواسته خود آن حضرت بود که قبرشان مخفی بماند تا برای همیشه تاریخ دلیل ناراحتی و دلگیریشان نسبت به اقدامات برخی از مسلمانان صدر اسلام باقی ماند .زیرا مخفی بودن مرقد ایشان این سوال را به ذهن هر کسی می آورد که چرا قبریگانه دختر پیامبر اسلام که همیشه سفارش ایشان و فرزندانشان را می کردند مخفی است. این سوال آنان را به سوی پاسخ و سپس اهانت هایی به ساحت مقدس حضرت فاطمه(س) شده رهنمون می سازد.


مجیدی نسب، دفاع حضرت زهرا(س) از ولایت تا مرز شهادت را الگو و نمونه ای برای همگان و بویژه برای مادران و خانواده های شهدا دانست و گفت: آن حضرت وقتی دیدند که دیگر ماندنشان برای ولایت سودی ندارد مرگ خود را از خداوند خواستند تا با وجود فرزندانی خردسال، با مرگ خویش آخرین دفاع را از ولایت داشته باشند. از آنجایی که ایشان در سن هجده سالگی به شهادت رسیدند ذهن همگان را به دلیل مرگ ایشان و نحوه رحلتشان رهنمون می سازند.به نوعی می توان گفت در برابر خانواده و دفاع از ولایت، ایشان دفاع از ولایت را مقدم می شمارند. این رفتار و سیره ایشان برای همه ما و علی الخصوص مادران شهدا الگویی است تا در دفاع از نظام جمهوری اسلامی و خانواده خویش، دفاع از ولی فقیه زمان خویش را مقدم بدانند.زیرا برخی به دلیل حفظ خانواده خویش، دفاع از ولایت را وانهاده اند. این کار با سیره عملی حضرت زهرا((س) منافات دارد. دفاع از ولی زمانه باید سرآمد همه کارهای ما باشد.


پایان پیام/
 

کد خبر 36493

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha