30سال رونق اقتصادی؛ ارمغان همجواری با مسجد جامع غدیر خم

شرکت تعاونی مسجد جامع غدیرخم با دارا بودن 17 هزار نفر عضو یکی از بزرگ ترین فروشگاههای زنجیره ای کشور است که در بخش های مختلف به مردم خدمات اقتصادی می دهد.

خبرگزاری شبستان: شرکت تعاونی مصرف مسجد غدیر خم در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی و در سال 1360 برحسب ضرورت زمان تحت عنوان بسیج اقتصادی در داخل مسجد و در ساختمانی یک طبقه به مساحت 250 متر مربع در امتداد خیابان پاسداران، میدان فرخی یزدی تهران افتتاح شد و نقش مؤثری در آن برهه از زمان در رفع نیازهای اقتصادی مردم داشت.
نخستین سهام‌داران این شرکت را اعضای هیئت امنا مسجد تشکیل می دادند که به همت آنها و هیئت‌مدیره منتخب شرکت تعاونی تأسیس و مشغول ارایه خدمات به مردم شدند. در حال حاضر و با گذشت 30 سال از ایجاد این شرکت تعاونی در جوار مسجد بیش از 3600 خانوار از سهامداران این شرکت تعاونی به شمار می آیند.
شرکت تعاونی مسجد غدیر خم جزء فروشگاه‌های زنجیره‌ای وزارت تعاون و یازدهمین فروشگاه بزرگ کشور به حساب می‌آید، که یکی از آثار و فواید ارزنده این شرکت تعاونی مهار تورم، کنترول قیمت‌ها و عرضه کالاهای کمیاب و کوپنی در سطح منطقه است. با پیشرفت روز و به منظور خدمات دهی هرچه بهتر به مردم، قریب به سه سال است که فروشگاه شرکت تعاونی مسجد جامع غدیر خم از حالت سنتی به مدرن تبدیل شده است و با فناوری های روز رو به جلو حرکت می کند، به طوری که همه خرید و فروش‌های این شرکت تعاونی مسجد در شبکه رایانه ثبت می‌شود و به صورت مکانیزه و رایانه ای به حساب‌ها رسیدگی می‌شود.
 علت اصلی که باعث شد این شرکت تعاونی در کنار این مسجد ایجاد بشود به اوایل انقلاب بر می گردد. تشکیل شرکت تعاونی در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل نبود مراکز توزیع کالا و فروشگاهی که بتواند نیازها و مایحتاج اولیه مردم را تأمین کند، به عنوان یک ضرورت احساس می شد، چرا که همواره امام خمینی (ره) نهادهای انقلابی را بازوی مردمی می دانستند که می توانند در بخش های مختلف به مردم خدمات ارایه دهند و منفعت همه مردم را در نظر بگیرند.

17 هزار نفر تحت پوشش تعاونی مسجد جامع غدیر خم
 حالا با گذشت 30 سال از زمان ایجاد این شرکت تعاونی در حال حاضر 17 هزار نفر تحت پوشش شرکت تعاونی هستند و مردم این محل و منطقه برای تهیه اجناس کالابرگ‌های کوپنی به شرکت تعاونی مسجد غدیر خم مراجعه می‌کنند.خرید یک جا و انبوه از شرکت تعاونی مسجد باعث ارزان شدن قیمت کالاها و صرفه جویی در وقت مردم می‌شود و شرکت تعاونی مسجد غدیر خم انواع مایحتاج روزمره و سبد غذایی خانوار را تهیه و عرضه می‌کند. هزینه‌های آب، برق و تلفن این شرکت تعاونی از طریق مؤسسان صندوق قرض‌الحسنه مسجد تأمین می‌شود. لازم است که بدانید، شرکت تعاونی با 11 نفر کارمند به ارایه خدمات به مردم میپردازد و فعالیت شرکت تعاونی مسجد نیز از هر روز صبح از ساعت 8 تا یک و سی دقیقه و عصرها از 16 تا 8 و سی دقیقه است.

معرفی بازار روز جامع غدیر خم

جالب است که بدانید در جوار شرکت تعاونی مسجد بازار روزی نیز ایجاد شده است و تقریبا قریب 14 سال است، به مردم منطقه و مراجعه‌کنندگان از راه‌های دور و نزدیک خدمات می دهد.
مسجد غدیر خم علاوه بر دارا بودن شرکت تعاونی و درمانگاه که در گزارش های قبلی به صورت مفسر معرفی شد، دارای بازار روز نیز است، بازار روز مسجد جامع غدیر خم در ساختمانی جدا از مسجد در امتداد میدان فرخی یزدی در زمینی که متعلق به مسجد جامع غدیر خم است، قرار دارد.این بازار طی مراسم ویزه ای در عید سعید مبعث در سال 1376 افتتاح شد.
در طول چند سالی که از راه‌اندازی بازار روز مسجد می‌گذرد با فعالیت در زمینه‌های مختلف توانسته است، نیازهای افراد محل را برآورده کند، نانوایی، فرآوردهای پروتئینی، میوه، مرکبات، سبزیجات و سایر احتیاجات مورد نیاز مردم در بازار روز مسجد جامع غدیر خم عرضه می شود.
مسجد جامع غدیر خم در خیابان پاسداران، خیابان فرخی یزدی واقع شده است.
پایان پیام/

کد خبر 36540

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha