به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، حسین انواری، سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) در همایش تجلیل از نخبگان و جلوههای خودباوری کمیته امداد امام خمینی (ره) که صبح امروز در کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد، گفت: اقتصاد به عنوان یک هدف میانی اگر به درستی تأمین نشود اجازه نمیدهد فرهنگ شکل گیرد و اعتقادات پابرجا باشد.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بحث اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک مسئله اساسی مطرح کردند و دولت هم برنامههایی را بر این اساس تنظیم کرد، گفت: نخبگان به عنوان سرمایه ملی یکی از ارکان اقتصاد شمرده میشوند که نقش مؤثری دارند.
انواری ادامه داد: در این همایش تعداد 225 نخبه حضور دارند که 75 نفر از خانمها و 153 نفر آقا هستند.
وی با بیان اینکه 65 نفر از نخبگان مخترعانی هستند که اطلاعات آنان ثبت شده است، تصریح کرد: 74 نفر از جلوههای خودباوری از صنوف مختلف در این همایش وجود دارند که در گذشته تحت حمایت کمیته امداد قرار داشتند و با طی مدارج عالی اکنون بازوان انقلاب اسلامی شمرده میشوند.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) بیان کرد: تعداد 340 هزار فارغالتحصیل دانشگاه تحت حمایت کمیته امداد هستند که بانک اطلاعاتی 28 هزار نفر فارغالتحصیل را داریم و در حال تکمیل این بانک اطلاعاتی هستیم.
به گفته وی، 97 مرکز شبانهروزی به عنوان خوابگاه دانشآموزی، تعداد 107 کانون فرهنگی، تعداد 22 اردوگاه در کمیته امداد وجود دارد که از مراکز توانمندی جوانان محسوب میشود.
سرپرست کمیته امداد با بیان اینکه سالانه 200 هزار نفر از خدمات مراکز توانمندسازی بهرهمند میشوند، اظهار کرد: در سال 92 خدمات مشاوره کمیته امداد امام خمینی بالای 671 هزار مورد و تعداد یک میلیون و 500 هزار خانواده آموزش دیدهاند.
انواری تصریح کرد: در حال حاضر تعداد 400 هزار دانشآموز تحت حمایت کمیته امداد هستند از این تعداد 900 هزار در مدارس تیزهوشان تحصیل میکند.
وی با بیان اینکه کمیته امداد تعداد 100 هزار دانشجو را تحت حمایت قرار داده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد دانشجو 4 هزار آنان طلبه هستند.
به گفته وی، در کمیته امداد 2209 استعداد برتر در میان دانشآموزان و دانشجویان وجود دارد که 88 نفر از آنان دارای کارت بنیاد ملی نخبگان هستند.
پایان پیام/
نظر شما