به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدرحیم شهریاری امروز (21 اردیبهشت) در حاشیه این مراسم به خبرنگاران گفت: از مهمترین دغدغه های خانواده ها این است که هنگام وقوع زمین لرزه چه نکاتی را باید در نظر گرفته و به چه نقاطی پناه ببرند.
وی با اشاره به اینکه سرعت عمل در تشخیص صحیح مکان امن برای پناهگیری در زلزله از مهم ترین اقدامات در زمان وقوع زمین لرزه است، افزود: فرهنگ سازی و ارتقای آموزش همگانی به منظور افزایش ضریب ایمنی در جامعه از مهم ترین اهداف این طرح است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی تصریح کرد: این طرح برای نخستین بار در کشور توسط داوطلبان جمعیت هلال احمر طراحی شده که با مراجعه حضوری به منازل روستایی و شهری موقیعت امن در زلزله را مشخص کرده و آرم طراحی شده را در محل مشخص شده نصب می کنند.
شهریاری با بیان اینکه تلاش های زیادی برای به تصویب رسیدن طرح آرم موقعیت امن در زلزله صورت گرفته است، افزود: نزدیک به دو سال پیگیری و تفاهمات انجام شده برای به تصویب رسیدن این طرح می گذرد که امروز شاهد رونمایی از این طرح برای نخستین بار در کشور هستیم.
وی با اشاره به اینکه کشور ایران جزو پنج کشور حادثهخیز دنیا است، اظهار کرد: تمامی شهرستانهای خراسان جنوبی نیز در گسل فعال زلزله قرار گرفتهاند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی ادامه داد: خراسان جنوبی بنا به شرایط طبیعی و جغرافیایی در نقطه کور امدادرسانی قرار دارد و به دلیل دوری از استانهای معین تا شعاع 500 کیلومتری، در موقعیت حساسی از نظر حادثهخیزی است.
شهریاری با اشاره به تاریخ حوادث استان، گفت: خراسان جنوبی تقریباً هر 10 تا 15 سال شاهد یک زلزله با قدرت بیش از 6.5 ریشتر است که در این راستا باید آمادگی کامل را در امدادرسانی داشته باشد.
وی به فرهنگ خود امدادی اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه امسال در راستای فرهنگسازی فرهنگ خودامدادی تلاش میشود، اجرای این طرح بسیار حائز اهمیت است.
پایان پیام/
نظر شما