خبرگزاری شبستان: قابلیت هسته ای ایران در کانون توجه جامعه بین المللی قرار دارد اما زرادخانه موشکی این کشور تهدید جدی دیگری را ایجاد می کند. ظاهراً ایران هدفی کاملاً مشخص دارد. توسعه سلاحهای هسته ای از یک طرف و توسعه موشک های کوتاه برد و دوربرد از طرف دیگر جهت ایجاد یک بازدارندگی منطقه ای قوی و توانایی وارد کردن فشار و تهدید کشورهای همسایه احتمال یک ایران هسته ای رهبران اورشلیم، واشنگتن و ریاض و سایر کشورها را نگران کرده است.
فرضیه این است که ایرن می تواند سلاح هسته ای خود را بر روی موشک های دوربرد سوار کند. ایران توسعه زرادخانه موشکی خود را در دهه 80 میلادی آغاز کرد و از طراحی های روسیه، چین و کره شمالی استفاده کرد. و اکنون با داشتن تقریباً هزار راکت و موشک که برد آنها بین 90 تا 12هزار مایل است بزرگترین نیروی راکت و موشکی را در خاورمیانه دارد. زرادخانه ایران شامل موشک شهاب 3 می شود که می تواند به هر هدفی در اسرائیل اصابت کند. کلاهکی در حدود 22هزار پوند را حمل کند و میزان دقت آن به حدی است که اهداف مورد نظر را مورد اصابت قرار دهد.
این جملات بخشی از جملات گفته شده در فیلم ساخته شده توسط یک اندیشکده آمریکایی در تحلیلی از برنامه هسته ای ایران هستند ولی به گونه ای گفته شده است که مخاطب در انتهای فیلم به این نتیجه برسد که ایران هم اکنون نیز می تواند به سلاح هسته ای دسترسی داشته باشد.
این فیلم با قالبی ایران هراسانه اقدام به تهدیدآمیز جلوه دادن برنامه موشکی ایران کرده و به نوعی به دنبال جوسازی علیه برنامه موشکی ایران است.
به عبارتی قبل از مذاکرات هسته ای و مرحله نهایی این مذاکرات این گونه فیلمها و خبرسازی ها برای امتیازگیری از ایران طراحی می شوند که ساخت موشک های بالیستیک از نمونه آنها محسوب می شود.
در جایی در فیلم گفته می شود که ایران تنها کشوری است که می تواند منطقه وسیعی از خاورمیانه را مورد هدف قرار دهد و همین جمله کافی است که ایران را به عنوان تهدید به جهانیان معرفی کند و این در حالی است که اسرائیل و کشورهایی مثل پاکستان به کلاهک های هسته ای مجهز است.
نظر شما