علی اصغر کاراندیش، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در رابطه با نقش کانون های مساجد در تحقق اقتصاد مقاومتی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد اظهار کرد: تبیین راهبردهای اقتصاد مقاومتی در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اولویت اصلی فعالیت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی هدف از تشکیل کانونهای فرهنگی و هنری مساجد را حفظ و نگهداری ارزش های ناب اسلام و انقلاب بیان کرد و افزود: در عصر حاضر که دشمنان دین با روش های مختلف درصدد تضعیف فرهنگ اسلام هستند رسالت کانون های مساجد برای پاسداشت از دین سنگین تر شده است.
تقویت زمینههای اعتقادی جامعه با استفاده از ظرفیت کانون های مساجد
کاراندیش با بیان اینکه تقویت زمینههای اعتقادی جامعه با استفاده از ظرفیت غنی مراکز فرهنگی همچون کانونهای فرهنگی هنری مساجد امکان پذیر است، تصریح کرد: با توجه به تعدد کانون های مساجد در کشور، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای تقویت نقاط قوت این مراکز فرهنگی تلاش می کند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ارائه راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی به مردم رسالت اصلی کانون های فرهنگی هنری مساجد است، گفت: کانون های مساجد تاثیرگذارترین پایگاه ترویج مولفه های اقتصاد مقاومتی هستند.
وی گفت: گسترش فرهنگ مسجد در زندگی فردی، خانواده و اجتماع می تواند زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی را در جامعه فراهم سازد و منشا این امر باید برگرفته از کانون های فرهنگی و هنری مساجد باشد.
تأمین منابع مالی مساجد از وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد است
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: تأمین منابع مالی مساجد از وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد است ولی حمایت، حضور و جذب مردم در مساجد مهمترین حرکت کانون های فرهنگی و هنری مساجد است.
کاراندیش با بیان اینکه امسال از سوی دولت 50 میلیارد تومان به کانون های فرهنگی و هنری کل کشور اختصاص داده شده است، افزود: این بودجه بر اساس ارائه برنامه های تاثیرگذار و مفید به استان ها اختصاص داده می شود.
پایان پیام/
نظر شما