فرهنگ حاشیه اقتصاد و صنعت نیست

خبرگزاری شبستان: رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر از فرهنگ اقتصاد مقاومتی دست برداریم، باید به فرهنگ وابستگی به غرب دست بیندازیم.<BR>

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، حجت الاسلام احمد سالک، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، امروز (27 اردیبهشت) در همایش رسانه و مقاومت و نقش آن ها در تحقق شعار سال، افزود: اطمینان امنیت و آرامش ارگان اصلی و بنیان یک جامعه سالم هستند که در صورت عدم وجود آن ها، جامعه ملتهب می شود.


وی با بیان اینکه فرهنگ واقعیتی مظلوم است، ادامه داد: فرهنگ حاشیه اقتصاد و صنعت نیست، بلکه بالعکس فرهنگ یک اصل است و اقتصاد و صنعت هستند که در حاشیه قرار دارد.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اگر از فرهنگ اقتصاد مقاومتی دست برداریم، باید به فرهنگ وابستگی به غرب دست بیندازیم.


حجت الاسلام سالک خاطرنشان کرد: فرهنگ دینی، حرکت ارزشی کشور ماست و به همین دلیل به حاشیه رفتن آن یعنی تغییر در نوع نگاه و اندیشه ها و این در حالی است که اگر افکار و عقاید ما دینی نباشد، تاثیر عکس خواهد داشت.


هنر بسیج رسانه در تبیین عزم ملی نمود پیدا کند
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی هرگونه تغیر نگرش و ابعاد فرهنگی را رد کرد و اذعان داشت: وقتی که نسبت به ارزش های دینی و فرهنگی کافر شویم، با به حاشیه کشاندن آن ها مواجه می شویم و همه این ها در نهایت پیامدی جز تغییر در فضای فرهنگی داخل نخواهد داشت.


وی در بیان مثالی جنگ نرم را تسخیر 15 سانتی متر بین دو گوش انسان عنوان کرد و افزود: این تسخیر، به قیمت تردید در ابعاد اعتقادی، فرهنگی و اخلاقی مان تمام خواهد شد.


حجت الاسلام سالک در بیان آفت های دوری از فرهنگ اصیل دینی گفت: دست برداشتن از این فرهنگ اصیل، ما را گرفتار آسیب های فرهنگی و اجتماعی می کند که در محورهای مختلفی همچون اعتیاد، رشد طلاق، زندگی مجردی، مشکلات اخلاقی و غیره بیان می شوند.


رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به اهمیت عزم ملی در راستای پیشبرد اهداف اصیل اسلامی کشور اشاره کرد و افزود: آحاد مردم باید بر تقویت نقش خود در این راستا تلاش داشته باشند تا اینگونه بتوانیم تصویری واضح و مقتدر از خود ارائه دهیم.


وی به نقش مهم و پررنگ بسیج رسانه در این راستا اشاره کرد و اظهار داشت: هنر بسیج رسانه در سال 93 باید در تبیین عزم ملی نمود پیدا کند و این یعنی گفتمان سازی برای همفکری، درک متقابل از یکدیگر، تحمل در برابر سلایق مختلف و دیگر مسائلی که در کنار اتفاق نظرها و همفکری ها به وجود خواهد آمد.


حجت الاسلام سالک ضمن اشاره به محورهای مدیریت جهادی تصریح کرد: باور به تهاجم فرهنگی و باور به توانایی مقابه با تهاجم فرهنگی از محورهای مهم این عرصه است که سه اصل بدانیم، بخوانیم و بتوانیم را در بر می گیرد.


اصحاب رسانه به مطالبه معقول سیاست ها بپردازند نه تخریب آن ها
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فضای مجازی عقول انسان ها را تسخیر می کند، افزود: امروزه بیش از یک صد ماهواره فارسی زبان با هدف فروپاشی خانواده های اسلامی به فعالیت خود ادامه می دهند.


وی با تفسیر ما می توانیم در تبیین عزم ملی و مدیریت جهادی، خاطرنشان کرد: اگر بسیج رسانه بتواند با هدفی مشترک، انسجام درون تشکیلاتی در سراسر کشور ایجاد کند، قطعا کاری بزرگ و ارزشمند خواهد بود.


حجت الاسلام سالک فرهنگ را هویت یک ملت دانست و عنوان کرد: اولویت استکبار و نظام استکباری چیزی است که به آن جنگ نرم می گویند و جنگ نرم چیزی است که به وسیله ابزار فرهنگی، دروغ، شایعه پراکنی و غیره به وسیله ابزارهای ارتباطی ارتقا پیدا می کند.


حجت الاسلام سالک تصریح کرد: کمیسیون فرهنگی مجلس، سیاست خود را بر چند مقوله مهم قرار داده است که اصحاب رسانه باید به مطالبه معقول آن ها بپردازند و نه تخریب آن ها.


وی سیاسیت اول را احیای فرمایشات مقام معظم رهبری عنوان کرد و افزود: امر به معروف و نهی از منکر، طرح تجهیز مسجد و مسجد محوری، طرح صدا و سیما و قانون مندی آن، نظام رسلانه ها، حاکم کردن نظامات بر دستگاه های اجرایی و غیره از دیگر سیاست های مدنظر هستند.


رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تقویت زیرساخت های فرهنگی از جمله رسانه ها را از زریساخت های مهم نام برد و تصریح کرد: صدا و سیما و رسانه ها نقش اساسی در تایید و تخریب اعتقادات دارند، بنابر این لازم است رسانه ها حدود و صغور خود را بدانند و بی پروا امنیت جامعه را بر هم نزنند.


ضرورت تدوین سند تحول با عنایت به اسناد بالادستی استان
حجت الاسلام سالک کمبود بودجه فرهنگی به دلیل نوع نگاه مردم، مسئولان دولتی و غیر دولتی را از معضلات این بخش عنوان کرد و بیان داشت: بسیج رسانه باید با تکیه بر فرمایشات رهبری و تقویت ابعاد فرهنگی، مسیر دیدگاه ها را در جهتی صحیح هدایت کند.


وی در بیان تذکراتی به مسئولین استانی، افزود: تدوین سند تحقق و تحول با عنایت از اسناد بالادستی استان و رصد دقیق و صحیح نیازهای اساسی انسان و تلاش بر نیازهای مدنظر متناسب با سطوح مختلف جامعه از ضرورت اصلی استان به شمار می رود.


رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی استفاده بهینه از منابع و امکانات درون استانی و برنامه ریزی جهت حفظ و گسترش ادبیات اسلامی و تقویت قومیت ها را از دیگر اصول قابل پردازش نام برد.


وی خاطرنشان کرد: تلاش در تقویت فرهنگ ناب اسلامی، پرهیز از بسیاری حاشیه ها، استفاده از ظرفیت فرهنگی استان و توجه مدیران ارشد استانی نسبت به نیازها و اعتبارات فرهنگی استان اصولی مهم در جهت رشد و اعتلای استان به شمار می آیند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 368334

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha