برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب بانکی بیشترین جرم سایبری در گیلان است

خبرگزاری شبستان: رییس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان گیلان اعلام کرد: نیمی از جرایم رخ داده در حوزه فضای سایبر، برداشت اینترنتی غیر مجاز از حساب‌های بانکی شهروندان گیلانی در سال 92 بوده است.<BR> <BR>

سرهنگ ایرج محمدخانی، رییس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان گیلان عملکرد پلیس فتا در خصوص کشف جرایم سایبری را در سال 92 تشریح کرد و به خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان گفت: نیمی از جرایم سایبری استان گیلان به برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب‌های بانکی اختصاص دارد.

 

وی ادامه داد: برداشت اینترنتی غیر مجاز از حساب‌های بانکی با 51 درصد بالاترین نسبت وقوع را در بین جرایم سایبری در سال 92 به خود اختصاص داده است.


محمدخانی با اشاره به اینکه مجرمان در سال گذشته موفق شدند با سوء استفاده از غفلت صاحبان کارت بانکی، حدود هفت میلیارد و 500میلیون ریال به صورت غیر مجاز از حساب شهروندان گیلانی برداشت کنند، افزود: با پی جویی‌های فنی کارآگاهان پلیس فتا، 34 مجرم برداشت اینترنتی غیر مجاز از حساب‌های بانکی که 28 مرد و 6 زن بوده‎اند، شناسایی و برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدند.


وی با بیان اینکه حدود چهار میلیارد و 500میلیون ریال به مالباختگان در مرکز استان و سایر شهرستان‌های تابعه مسترد شده است، اظهار کرد: از مهمترین جرایم حوزه سایبری دیگر جرایم علیه عفت و اخلاق عمومی با 25 درصد، سرقت و کلاهبرداری با 8 درصد است.


رییس پلیس فتای گیلان یاد آور شد: پلیس فتا در سال گذشته با بهره جستن از توان فنی و علمی کارآگاهان خبره این پلیس و همچنین بکارگیری امکانات سخت افزاری و نرم افزاری منحصر به فرد به ویژه در حوزه سایبر فارنزیک (بررسی فنی ادله دیجیتال ) موفق شد، 77 درصد جرایمی را که در حوزه فضای تولید و تبادل اطلاعات استان به وقوع پیوسته بود کشف کند.

 

وی اضافه کرد:همچنین 68 مجرم سایبر را که 56 نفر مرد و 12 زن بودند را شناسایی و تحویل دستگاه قضایی در مرکز استان و شهرستان‌های تابعه کرد.

 

محمدخانی در پایان با بیان اینکه مجرمین فضای سایبر همیشه به دنبال فرصتی هستند تا با سوء استفاده از غفلت صاحبان کارت بانکی و به دست آوردن اطلاعات مهم آنان بصورت غیر مجاز از حساب آنان برداشت کنند، به هموطنان توصیه کرد: در حفظ و نگهداری از کارت بانکی نهایت دقت و جدیت را به خرج دهند و از الصاق رمز برروی کارت بانکی جداً پرهیز کنند، به هیچ عنوان اطلاعات مهم و حساس خود نظیر شماره حساب، شماره کارت، رمز اینترنتی، CVV2 را در اختیار دیگران نگذارند، هنگام وارد کردن نشانی اینترنتی درگاه الکترونیکی بانک مربوطه دقت کنند از صفحه کلید مجازی برای وارد کردن رمز اینترنتی استفاده کنند و از فروشگاه‌هایی اینترنتی با نماد اعتماد الکترونیک خرید کنند.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 368357

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha