به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، عبدالرضا فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان، بعدازظهر امروز(29 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران گفت: دو هزار نفر از معلمان این استان سالانه یک میلیارد و 230 میلیون ریال برای مدرسه سازی هزینه می کنند.
وی افزود: یکی از کارهای مهم آموزش و پرورش توسعه فرهنگ و رواج فرهنگهای جذاب و تاکید شده در دین اسلام است.
وی ادامه داد: بحث تکریم خیرین مدرسهساز از عمدهترین فرهنگهایی است که باید در راستای تشویق مردم به سمت مدرسهسازی و کارهای خیر انجام گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان، ابراز کرد: مشکل کمبود فضای آموزشی در حال حاضر در حاشیه شهر و در نواحی یک و دو همدان، شهرک های مدنی، فرهنگیان و بهشتی وجود دارد.
فولادوند، خاطرنشان کرد: یکی دیگر از فرهنگهایی که در قبال تکریم خیرین باید انجام شود توسعه مشارکتهای مردمی است چرا که آموزش و پرورش به عنوان یک سازمان گسترده نیاز به کمکهای مردمی دارد.
وی با تاکید بر اینکه بیشترین مشکل آموزش و پرورش مربوط به تعمیر و نگهداری فضاهای آموزشی است، گفت: در مناطق روستایی، هنرستانها و در زمینه تجهیز آن نیاز جدی به ورود خیران داریم.
وی افزود: مسوولان مسکن و شهرسازی در هنگام ساخت واحدهای مسکونی باید فضای آموزشی را پیش بینی کنند تا استان همدان در زمینه مدرسه با کمبود مواجه نشود.
وی با بیان اینکه اولویت آموزش و پرورش عملیاتی کردن بودجه ها است، گفت: در حال حاضر در برخی از روستاها به دلیل نبود دانش آموز، مدارس خالی مانده و به انبار تبدیل شده است لذا باید با اعمال مدیریت صحیح، از ساخت مدرسه در مکان هایی که جمعیت دانش آموزی کمتر است جلوگیری شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان، عنوان کرد: استفاده از مدارس کانکسی برای جلوگیری از هزینه اضافی برای احداث فضای آموزشی است
وی در خصوص مدارس مسکن مهر نیز با بیان اینکه نیاز به ایجاد فضاهای آموزشی در مناطق مسکن مهر جدی است، گفت: بیشتر به دنبال تشویق خیران برای ورود به بحث ساخت مدارس در این مناطق هستیم.
وی بیان کرد: توسعه فرهنگ احسان و نیکوکاری و توسعه مشارکت های مردمی از جمله اهداف توسعه فرهنگ مدرسه سازی توسط خیرین است.
پایان پیام/
نظر شما