به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سرهنگ عبدالمجید عقیلی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان، امروز(30 اردیبهشت) در نشست خبری برنامه های گرامی داشت سوم خرداد، با بیان اینکه بخش عمده ای از انتقال فرهنگ دفاع مقدس بر دوش اصحاب رسانه و مطبوعات است، گفت: 32 سال از عملیات غرورآفرین الی بیت المقدس که 10 اردیبهشت سال 61 آغاز و سوم خرداد سال 61 به اتمام رسید می گذرد و نکته مهم در این عملیات سهم ملت و نیروهای مردمی است که منجر به آزادسازی بخش وسیعی در حدود 6 هزار مترمربع از خاک کشور شدند.
وی خاطر نشان کرد: حماسه سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، پرافتخارترین مقطع دفاع مقدس است که با نصرت الهی و مقاومت مخلصانه ایثارگران و نیروهای متعهد در سایه وحدت و همدلی و تمسک و ایمان به ولی فقیه، شکستی عظیم را بر دشمن وارد و پیام عزت و پایمردی را به جهانیان ثابت کردند.
سرهنگ عقیلی، اندیشه و ابتکار را محور و خط بطلان عملیات آزادسازی خرمشهر دانست و افزود: این عملیات منجر شد مظلومیت ما در فضای جهانی آن گونه انعکاس یابد که دوست و دشمن آن را تاکید کردند و همچنین همدلی شگرف در حوزه سیاسی کشور و بین الملل قدرت چانه زنی ما را در دفاع از حقوق ملت در جنگ تحمیلی افزایش داد و فضای جنگ و فرهنگ ایثار و شهادت را تقویت کرد.
وی با بیان اینکه آثار بسیار زیادی در عملیات بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر وجود دارد که می تواند در سایه هویت ملی و دینی نسل های ما تاثیرگذار باشد، تصریح کرد: تمامی دستگاه ها در سطح استان، فرماندهان، مجموعه نیروهای مسلح و مسئولان دستگاه های اجرایی تا به امروز به طرق مختلف برای انعکاس و تبیین فضاسازی دوران دفاع مقدس اقدامات شایسته ای انجام دادند.
وی با بیان اینکه ستاد حماسه سوم خرداد با تشکیل کمیته های پنجگانه با همکاری نیروهای مسلح و دستگاه های اجرایی استان برگزار شد و شامل کمیته های نیروهای مسلح، ایثارگران، فرهنگی و هنری، پشتیبانی و اجرایی و تبلیغات و اطلاع رسانی است، یاد آور شد: 400 عنوان برنامه شامل 25 برنامه شاخص محوری و سراسری به همین مناسبت تدارک دیده شده که از 10 اردیبهشت آغاز شده و تا سوم خرداد ادامه دارند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان، عنوان کرد: برگزاری چهارمین جشنواره خاطره نویسی زنان دفاع مقدس، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران عملیات بیت المقدس، صبح گاه مشترک نیروهای مسلح در مرکز استان با همکاری لشکر 92 زرهی، غباروبی و عطرافشانی مزار شهدا، برنامه زنده تلویزیونی تحت عنوان ویژه برنامه بانوان کاروان خرمشهر به اهواز و... از جمله برنامه های این ایام است.
وی ادامه داد: مسابقات قهرمانی کشتی نونهالان استان، پیاده روی خانوادگی در خرمشهر و اهواز، مسابقات ویلچررانی جانبازان و ایثارگران در خرمشهر، ویژه برنامه سوم خرداد از شبکه های سراسری و ملی، نواختن زنگ آزادسازی خرمشهر و به صدا درآمدن بوق کشتی، قطارها و آژیر در فرودگاه، همایش فاتحان خرمشهر، رزمایش و تجمع مقابل مسجد جامع این شهرستان و... از دیگر برنامه های سوم خرداد است.
وی سخنرانی فرماندهان نظامی و حضور آنها در خطبه های نماز جمعه سراسر استان و صدا و سیما پیرامون تبیین نقش آزادسازی خرمشهر، گلباران شهر خرمهر، خدمات درمانی رایگان به مناطق محروم روستاهای خرمشهر با همکاری مرکز بهداشت و درمان و بهداری رزمی یگان های مسلح، یادواره شهدا، افتتاحیه ده ها پروژه عمرانی، رونمایی از صفحه جبهه و جنگ روزنامه جمهوری اسلامی و... از دیگر برنامه های سالروز آزادسازی خرمشهر است.
سرهنگ عقیلی، در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری هفدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت_فتح خرمشهر اشاره کرد و اذعان داشت: این برنامه توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود و از 4 خرداد در آبادان و خرمشهر آغاز و تا 7 خرداد ادامه دارد و امسال به لحاظ حضور گروه های تئاتر خیابانی رشد خوبی داشته ایم.
پایان پیام/
نظر شما