به گزارش خبرگزاری شبستان؛استفاده از ترکیب رسانهها و ادوات جنگی پیشرفته، ابتدا با عملیات جنگ روانی آغاز میشوند و در حین جنگ نظامی و پس از آن به شکل گسترده و زیرکانه ادامه پیدا میکنند. ظهور رسانههای پیشرفته با بهرهگیری از دانش نحوه تأثیرگذاری، سبب افزایش نقش رسانه در ایجاد، کاهش یا گسترش بحرانها شده است، به گونهای که این تأثیرگذاری، ماهیتی بسیار متفاوت از گذشته پیدا کرده است، از این رو بسیاری بر این باورند که رسانهها در بیشتر موارد به جای کاهش بحرانها و حفظ صلح و امنیت جهانی در خدمت بحران و جنگ هستند اما در فضای مجازی و عرصه جنگ نرم در این فضا، جنگ رسانهای در واقع در دامنه افکار و اندیشههایی که دیگر بدون فضای مجازی قادر به تبیین شرایط و گذران زندگی خود نیستند، روی میدهد.
نام گوگل
نام گوگل توسط بنیانگذاران آن لری پیچ و سرگئی برین و برحسب اشتباه زبانی که حین بحث بر سر اصطلاح گوگول به معنای عدد یک به همراه صد صفر اتفاق افتاد برای موتور جستجوی فعلی گوگل انتخاب شد. در واقع این عنوان بازتاب حجم وسیعی از اطلاعات موجود و چشمانداز مأموریت گوگل برای سازماندهی اطلاعات جهان و دسترسپذیر و مقید ساختن آنها است. ستاد مرکزی گوگل را هم گوگول پلکس نام نهادند که به معنای گوگول به توان گوگول است و حکایت از گستره نگاه سلطهآمیز گوگل و توسعهطلبی آنها میکند.
آمار و ارقام گوگل
یافتن اطلاعات بر خط با استفاده از موتورهای جستوجو بخشی از زندگی هرروزه همه ما شده است. در حال حاضر بزرگترین جستجوگری که مورد استفاده کاربران قرار دارد، گوگل است. در سال 2007 آمار نمایههای گوگل در حدود 25 میلیارد صفحه وب و 250 میلیون پرسه در روز بود. در حال حاضر یعنی سال 2010 گوگل 65 .71 درصد کل جستوجوهای اینترنت را به خود اختصاص داده است.
گوگل یهودی
وبگاهی یهودی در نقدی که توسط مارکوس جی فرید بر کتاب ثروتستان (فرانک 2007) درباره پسرهای یهودی گوگل انجام گرفته بود، مینویسد: اقتصاد جهانی در طول چهل سال گذشته به طور گستردهای متفاوت شده است و امروز میلیاردرهای جدید همچون پسرهای یهودی گوگل، سرگئی برین و لری پیچ در کنار هزاران نفر دیگر نقش اساسی در این زمینه داشتهاند، حتی میتوان گفت که لری پیچ که عنوان مشترک رییس گوگل را نیز با خود دارد ارتباطات خانوادگی در اسراییل دارد. نشریه بنای بریث ارگان رسمی یکی از قدرتمندترین سازمانهای یهودی جهان در بهار سال 2006 در مقالهای با عنوان استادان جستجو مینویسد که لری پیج که مادرش گلوریا یک یهودی است.
همچنین این مقاله ادامه میدهد که جد مادری لری مسیری متفاوتی را دنبال کرد. وی یکی از مهاجران اولیه به اسراییل بود که در شهر آراد ساکن شد. در سال 2007 فوریس در رتبهبندی خود از ثروتمندترین افراد سرمایه سرگئی برین به عنوان یکی از پایهگذاران یهودی گوگل را چیزی حدود 16 میلیارد و 600 میلیون دلار تخمین زد. فرشته سرمایهگذار گوگل نیز شخصی یهودی به نام اندی بکتولشایم بود که مبلغ صد هزار دلار به عنوان سرمایه اولیه در وجه شرکت گوگلی پرداخت کرد که در زمان نوشتن چک هنوز وجود نداشت.
علاوه بر آنکه بنیانگذاران گوگل خود ریشه و نسبی یهودی داشتند، برخی اشخاصی را نیز به استخدام خود درآوردند که آنها نیز یهودی بودند. اولین کسی که توسط بنیانگذاران گوگل استخدام شد، فردی بهودی به نام کاریگ سیلورشتاین بود. همچنین سوزان ووجسیکی که زنی یهودی بود به عنوان معاون بخش مدیریت محصولات گوگل مشغول به کار شد. چندی بعد خواهر وی آنه ووجسیکی که متخصص زیست فناوری بود در می 2007 طی مراسمی –ازدواج سنتی یهودیان- با سرگئی برین رییس بخش فناوری گوگل ازدواج کرد. آنه ووجیسکی در حال حاضر روی پروژههای مهمی فعال است و به عنوان عضوی از هیئتمدیره ری بوت، سرمایهگذاری که به دنبال درگیر ساختن یهودیان در کاوش فرهنگ خودشان است، فعالیت میکند. اودی مانبر معاون بخش مهندسی گوگل، یهودی اسراییلی است که از مؤسسه تکنیون هایفا فارغالتحصیل شده است. مانبر در سال 1998 دانشمند ارشد در یاهو بوده است. در 2002 وی به آمازون داتکام پیوست و در آنجا مسئول بخش الگوریتمها و معاون رییس آمازون شد. بعدها وی به سمت مدیرعامل شرکت زیرمجموعه آمازون، ای ناین منصوب شد. در سال 2006 وی پروژه نول را معرفی کرد که در واقع پروژه جدید گوگل برای ایجاد مخزن دانش بود.
در چهارم ژانویه 2008 روزنامه صهیونیستی هاآرتص اعلام کرد که سرگئی برین، مارک زوکربرگ و رییس یاهو سوزان دکر در پنل ریاستجمهوری در بخش فناوری که در مرکز همایشهای بینالمللی اورشلیم به مناسبت سالگرد تولد رژیم اشغالگر قدس برگزار میشود، شرکت میکنند. این همایش که در ابتدای ریاست شیمون پرز برگزار شده بود، پذیرای چندین تن از سیاستمداران، مذهبیون و رهبران مالی اسراییلی بود که در کنار شخصیتهای علمی و فرهنگی به بحث و گفتوگو میپرداختند. مباحث اصلی این همایش مواجهه با فناوری در حال و آینده و بخصوص تأثیر آن بر اسراییل و جهان یهودیت بود.
از دیگر شخصیتهایی که در این همایش شرکت داشتند، میتوان به تونی بلر (نخستوزیر سابق انگلیس)، برنارد کوشنر (وزیر امور خارجه فرانسه)، هنری کسینجر (وزیر کشور سابق آمریکا)، واسلو هاول (نخستوزیر سابق چک)، لوریت الی ویزل (برنده جایزه نوبل) و میکاییل ساآکاشویلی (رییسجمهور گرجستان) اشاره کرد.
ریشههای یهودیت در گوگل را میتوان در ده اصل گوگل مشاهده کرد. همین عنوان ده اصل یا ده چیز، ملهم از ده فرمان حضرت موسی است. یهودیان هرچند به آیین یهودیت معتقد نباشند از آنجا که نژادی مستقل به حساب میآیند بر اساس آموزههای سنتی خود به شدت از نژاد خود در هر حالتی دفاع میکنند. اینجا نیز مشخص است که وقتی سران اصلی این شرکت را یهودیان تشکیل میدهند لاجرم امکانات و فرصتهای خاصی نیز نصیب آنها و بخصوص صهیونیستها خواهد شد.
منبع:استعمار مجازی،سعید رضا عاملی،انتشارات امیر کبیر 1389
پایان پیام/
نظر شما