کتابخانه های مساجد در استان همدان رشد قابل توجه ای دارد

معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان از افزایش قابل توجه تعداد کانون های فرهنگی و هنری دارای کتابخانه طی چند سال آینده در این استان خبر داد.

علی اکبر فامیل کریمی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان، به خبرنگار شبستان گفت: کتابخانه ها شیرازه شکل گیری کانون های فرهنگی و هنری مساجد هستند.


وی با بیان اینکه باید توجه ویژه ای به کنابخانه های مجازی در مساجد شود، تصریح کرد: مطالبات جوانان و نوجوانان در جهت تجهیز کتابخانه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان رو به افزایش است و این مطالبات باید پیگیری شود.


وی اضافه کرد: معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان در راستای تحقق امر ترویج کتابخوانی در این اماکن، تعداد کانون های دارای کتابخانه را طی چند سال آینده افزایش چشمگیری خواهد داد.


فامیل کریمی با بیان اینکه تاسیس کتابخانه در دل مساجد موجب ایجاد فرصت های ناب در کنار اقامه نماز در جهت تفکر و اندیشه های دینی و اسلامی می شود، اضافه کرد: مطالعه در فضای فرهنگی موجب افزایش سطح آگاهی با اندیشه های جاری شده از دل و جان می شود.

 

وی کتابخانه های مساجد را پایگاه معرفت دانست و تصریح کرد: افراد اهل نماز و عبادت باید معرفت لازم را داشته باشند تا به هدف نهائی خود که رسیدن به کمال است برسند.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان گفت: کتابخانه به عنوان پایگاه معرفت، باید در کنار مساجد باشد تا اهل مسجد معرفت خود را از طریق مطالعه بالا برده و تاثیر شگرفی بر دیگر افراد جامعه باشند.

 

فامیل کریمی با بیان اینکه ریشه بسیاری از رفتارهای ناپسند ، جهل افراد است، اظهار داشت: جهل اشخاص، در رفتارها، اخلاق و تربیت آن ها نمود پیدا می کند و تاکید اسلام به کسب دانش و معرفت نیز از این مبحث مهم است.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان گفت: کتاب هایی باید در کتابخانه های مساجد باشد که از طیف سنی کودک تا علما و روحانیون را پوشش دهد و درموضوعات مختلف مسائل اخلاقی، تربیتی، اجتماعی و سیاسی باشد.

 

فامیل کریمی با اشاره به نقش امام جماعت مسجد در مدیریت کتابخانه های مساجد اشاره و اضافه کرد: در توسعه کتابخانه های مساجد نیاز به مدیریتی عالم، فعال و پرشور دارند.

 

وی با بیان اینکه پس از پیروری انقلاب اسلامی، خلا فرهنگی در زمینه کتاب و کتابخوانی در این اماکن مقدس تا حدودی برطرف شده است، تصریح کرد: این کتابخانه ها باید با توجه به نیازهای روز به ویژه حوزه جوانان مجهز شوند.


وی با تاکید براینکه کانون های فرهنگی و هنری، پرچمداران فرهنگ ایرانی و اسلامی هستند، اظهار داشت: این کتابخانه ها باید هم از لحاظ کمی و هم کیفی به ویژه در مناطق محروم گسترش یابد.


معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان با اشاره به کتابخانه های باز، گفت: ایجاد کتابخانه های باز موجب در دسترس قرار دادن کتاب های مختلف در اختیار آینده سازان جامعه اسلامی و یکی از روش های موثر در امر ترویج کتاب خوانی است.


فامیل کریمی، ایجاد کتابخانه های باز در شبستان مساجد را از فعالیت های مهم دبیرخانه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد در راستای توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی دانست و افزود: ایجاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد و ایجاد مراکز فرهنگی به ویژه کتابخانه ها موجب ایجاد ظرفیت های تازه در بخش فرهنگی شده است.


وی با بیان اینکه مسئولان فرهنگی و هیئت امنا باید در جهت جذب بیشتر جوانان به مساجد و بهره مندی از کتابخانه های مسجد، فضای فرهنگی خاصی جهت ایجاد کتابخانه و سالن مطالعه در اختیار قرار جوانان قرار دهند، تصریح کرد: مراکز فرهنگی مساجد می توانند زمینه رشد و شکوفایی هر چه بیشتر جامعه اسلامی را در زمینه های مختلف فراهم نماید.


وی با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمنان نظام و اسلام، اظهار داشت: در دهه پیشرفت و عدالت، مسجد به عنوان یک ظرفیت توانمند تخصصی و محتوایی در امور فرهنگی است که این امر باید توجه ویژه ای شود.


معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان با بیان اینکه مسیر حرکت کانون های فرهنگی و هنری مساجد در سال جهاد اقتصادی باید با توجه به امور فرهنگی باشد، گفت: مسجد در ادبیات دینی عنصر پایه ای حوزه فرهنگ است و این حوزه با گسترش کتابخانه ها رونق می یابد.


فامیل کریمی با بیان اینکه کتابخانه ها بزرگترین رسالت فرهنگ سازی در جامعه را برعهده دارند، اضافه کرد: پیشرفت علم و فرهنگ در هر جامعه ای با توسعه فرهنگ کتابخوانی رابطه مستقیم دارد.


معاون سیاسی و امنیتی استاندار  همدان، جایگاه و نقش کتاب در آموزه های دینی و هویت ملی را برجسته عنوان و گفت: کتاب باید بعنوان یک کالای روزمره و ضروری در سبد مصرف و هزینه ی هر خانوار ایرانی قرار گیرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 37023

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha