خوزستان باید یک استراتژی در توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری داشته باشد

خبرگزاری شبستان: مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان، اظهار داشت: خوزستان باید یک استراتژی در توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، لفته منصوری، مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان، امروز(4 خرداد) در دیدار دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور با کتابداران استان، ضمن تبریک فرا رسیدن سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر و عملیات بیت المقدس و روز مقاومت در چهارم خرداد، گفت: خوزستان باید یک استراتژی در توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری داشته باشد.

 

وی اضافه کرد: ما در خوزستان شعار «ما باید متفاوت باشیم» را سرلوحه کار خود قرار دادیم و با مشارکت و همفکری سه شاخص ایجاد خیزش در ارتقای شاخص اصلی کتابخانه ها، هویت یابی و تولید سرمایه های اجتماعی شامل اعتماد اجتماعی، انسجام اجتماعی و مشارکت اجتماعی را انجام داده ایم.

 

وی با مقایسه برخی شاخص های این اداره کل در فروردین 91 و فرودین 93، افزود: استان خوزستان در این مدت تعداد کتابخانه ها 38 درصد رشد داشته در حالی که این شاخص در کشور 22 درصد رشد داشته که استان سه برابر متوسط کشور ارتقا یافتیم، همچنین در شاخص اعضا خوزستان نسبت به مدت مشابه دو سال قبل، 11 درصد رشد و کشور 2 درصد کاهش داشته است.

 

مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان، با اشاره به اینکه خوزستان در شاخص زیربنا 30 درصد و کشور هفت درصد رشد داشته که رشد چهار برابری را نسبت به کشور شاهد بودیم، تصریح کرد: این استان در شاخص تعداد نسخه های کتاب 48 درصد رشد داشته در حالی که این میزان در کشور 26 درصد بوده است.

 

وی با بیان اینکه با وجود شاخص های رشد و توسعه در این استان، خوزستان دارای رنج و ناراحتی هایی نیز هست و باری را به دوش می کشد که دیگر نقاط کشور از آن بی بهره اند، عنوان کرد: در حال حاضر پنج هزار و 953 هزار کتابدار در کشور فعالیت می کنند که 355 نفر از این تعداد در خوزستان فعالند.

 

منصوری، با اشاره به اینکه خوزستان به نسبت تعداد کتابخانه های عمومی به نسبت استان هایی همچون آذربایجان شرقی، اصفهان، تهران و میانگین کشور، کمترین تعداد کتابداران را دارد، اذعان داشت: رشد و توسعه در استان یک ضرورت بود و کمبود کتابدار نیز یک مشکل محسوب می شود که با آن رو به رو هستیم.

 

وی با بیان اینکه ما از نظر سرانه تعداد کتابخانه حائر رتبه دوم هستیم ولی آنچه برای ما مهم است با توجه به نگاهی که به کتابداران، محتوا و سرانه های اصلی داریم با کمبودهایی مواجهیم به طوری که در استان به ازای هر 100 نفر 4.1 درصد کتابدار فعال هستنند در حالی که این میزان در کشور 3.32 درصد است.

 

مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان، با اشاره به تلاش و پیگیری های همکاران اداره کل کتابخانه های استان در جهت رشد و توسعه کنابخانه ها، خاطر نشان کرد: برای استمرار این فضا و موفقیت های روز افزون، باید خوزستان را درک کرد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 370682

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha