حجتالاسلام و المسلمین محمدرضا صالحیان، مدیر اجرایی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان با اشاره به اهمیت توجه به جایگاه کتابخانههای مساجد و لزوم ارتقای جایگاه آنها به خبرنگار شبستان گفت: مساجد از مهم ترین مراکز علمی، معنوی و اجتماعی است و از صدر اسلام امور مسلمین در مساجد انجام میشد و یکی از ویژگیهای مساجد صدر اسلام توجه به علم و معنویت بود.
وی با بیان اینکه یکی از شاخههای اساسی علمگرایی در مساجد، توسعه کتابخانههای مساجد و تقویت آنهاست، افزود: با احداث و راهاندازی کتابخانههای مساجد، می توان فرهنگ کتابخوانی را در جامعه احیا کرد.
مدیر اجرایی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان با بیان اینکه وجود کتابخانههای مساجد باعث افزایش جذب جوانان به مسجد میشود، تصریح کرد: مسئولان باید با حمایت از این کتابخانهها و تقویت آنها برای جذب جوانان به مسجد برنامهریزی کنند زیرا این کتابخانهها یکی از محلهای جذب جوانان به مسجد است.
وی اضافه کرد: آمارها نشان میدهد که در مساجدی که کتابخانه و کانونهای فرهنگی هنری وجود دارد، تعداد جوانان حاضر در صفهای نماز جماعت به میزان قابل توجهی بیشتر از مساجد دیگر است.
حجتالاسلام و المسلمین صالحیان در پاسخ به سؤالی در مورد رویکرد کتابخانههای مساجد بیان داشت: این کتابخانهها نباید تنها به مسائل مذهبی اکتفا کنند و کتابهای موجود در کتابخانههای مساجد باید در موضوعات مختلف و با توجه به نیازهای جوانان و نوجوانان استان باشد، بنابراین مسئولان باید در تغذیه کتابخانههای مساجد از نظر تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری اقدامات لازم را انجام دهند.
پایان پیام/
نظر شما