به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سپاه روح الله استان مرکزی به مناسبت سالروز میلاد با سعادت امام حسین(ع) بیاینه ای صادر کرده که در آن آمده است: بدون شک قیام جاوید عاشورا و فداکاری امام حسین(ع) و یارانش فقط برای صیانت و پاسداری از ارزش ها و مقدسات دینی بود و همین انگیزه در لحظه لحظه نبرد کربلا متبلور بود. اگر فداکاری و پاسداری سالار شهیدان نبود، نامی از اسلام و مکتب برجای نمی ماند. او از آغاز قیام الهی اش اعلام فرمود که وظیفه ام پاسداری از دین و به نمایش گذاشتن غیرت دینی است؛ چنان که می فرماید: خدایا من معروف را دوست و منکر را ناخوش می دارم.
در ادامه این بیانیه آمده: پاسداری رسالتی است انسانی و الهی که شایسته بندگان وارسته است. در توصیف مقاومت جوانان برومند و پاسداران روشن ضمیر فقط باید گفت این عزیزان در دنیای معاصر که روزبه روز پاکی و معنویت کم رنگ می شود عزت و اقتدار حسینی را دوباره عینیت و تجسم بخشیدند و حکایت گر رنجی شدند که در طی قرون متوالی بر انسان و انسانیت رفته است. فرزندان غیور پاسدار در کنار دیگر نیروها، به مانند امام شهیدشان حضرت حسین علیه السلام، پیام خود را به گوش جهانیان رساندند.
همچنین آمده است: به پاس خدمات شایسته حافظان طریق حقیقت و ارج نهادن به مقام پاسداران غیور، روز سوم شعبان المعظم ـ که زادروز شهید مظلوم کربلاست روز پاسدار نام گرفت تا برای همیشه سیره جهل ستیزی قافله سالار عشق و شهادت منشور حرکت و فعالیت پاسداران باشد.
پاسدار و پاسداری یک پیام است و ریشه در ارزش های الهی دارد. صیانت از آن تا زمانی که دو جبهه ایمان و کفر در نبردند، بر دوش همه انسان های مؤمن گذاشته شده است. هرکه در انجام دادن وظیفه و تعهد خود نسبت به اسلام، پایدارتر باشد و با جدّیت بدان عمل نماید، بدون تردید پاسدار است؛ زیرا رسالت پاسداری فراتر و عمیق تر از اردوگاه های نظامی و مرزهای جغرافیایی است. پاسداری یعنی کارآیی، تعهّد، زهد، بینش اصولی و عمیق و در یک کلام درد کشیدن و فریاد برآوردن علیه تباهی و جور اربابان زور و فساد. این خصوصیات را هرکس که فقط به خدا توکّل کند و در همه مسئولیت ها رضایت خداوند را در نظر داشته باشد و به سربلندی مسلمین و عزّت ایران اسلامی فکر کند، به خوبی دارا است.
در پایان این بیانیه آمده است: در مجموع می توان خصلت های یک پاسدار واقعی را چنین توصیف کرد: برخورداری از ایمان، علم، تعهد، بینش عمیق سیاسی، آگاهی نسبت به روابط سیاسی و اقتصادی جهان و راه های نفوذ دشمن، فداکاری و گذشتن از همه چیز در راه دین، محبّت و عشق ورزیدن به حضرت حق، ولایت پذیری، داشتن غیرت دینی، حضور همیشگی و فعّال در اجتماع و برخورداری از روابط نیک و صمیمی با مردم و زیردستان.
پایان پیام/
نظر شما