حمید قزوینی، سخنگوی خانه احزاب در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در خصوص نگاه امام خمینی (ره) به تحزب گفت: حضرت امام اگر چه خودشان هیچ وقت حزبی تاسیس نکردند و به دنبال فعالیت های حزبی نبودند- چون خودشان را یک رهبر روحانی و یک شخصیت مذهبی می دانستند و نمی خواستند در قالب های حزبی و تشکیلاتی خودشان را محدود کنند- نشان می دادند که با فعالیت های حزبی مخالفتی ندارند.
وی با یادآوری فعالیت های سیاسی پیش ازانقلاب اسلامی خاظرنشان کرد: امام خمینی (ره) با همه تشکل های سیاسی که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت های سالم داشتند رابطه مناسبی داشتند و آنها را دفع نمی کنند البته حتی جریاناتی هم که انحرافات داشتند را هم حتی دفع نمی کردند.
عضو شورای مرکزی مجمع نیروهای خط امام به فضای سیاسی بعد از انقلاب اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: رهبرکبیر انقلاب اسلامی پس از انقلاب نخست وزیری موقت را به مهندس بازرگان و همرانشان که فعالیت های حزبی آشکار داشتند و یک فرد کاملا شناخته شده حزبی و تشکلیلاتی بود سپردند.
وی ادامه داد: حتی زمانی هم که نزدیکان امام خمینی(ره) حزب جمهوری اسلامی را راه اندازی کردند ایشان مانع انجام این کار نشدندو حتی مبلغی را هم به آنها کمک کردند. همچنین زمانی هم که مجمع روحانیون از جامعه روحانیت جدا شدند امام جلوی این کار را نگرفتند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با تاکید بر این نکته که امام خمینی (ره) با فعالیت های حزبی قانونی کاملا موافق بودند، تصریح کرد: در خاطرات امام و صحیفه ایشان آمده که با اعضای تشکل های مختلف دیدار و گفتگو داشتند که اگر مخالف فعالیت های حزبی بودند با این افراد دیدار و گفتگو نمی کردند.
قزوینی در پایان با اشاره به این که در اوایل انقلاب اسلامی به دلیل فعالیت های نادرست گروهک ها و جنگ فعالیت های حزبی رونق چندانی نداشت، اظهار داشت: اما در کل امام خمینی(ره) با فعالیت های احزاب قانونی هیچگاه مخالفت نکردند.
پایان پیام/
نظر شما