خبرگزاری شبستان- گیلان، مدرسهسازی به مانند ساخت مسجد "باقیاتالصالحات" است و خیران مدرسهساز جهادکنندگان علم و دانش در جامعه هستند که با ایثار اموال خود نقش مهمی را در شکوفایی استعداد دانش آموزان و رفع بیسوادی در مناطق محروم دارند.
رشد فرهنگی در هر جامعهایی با میزان باسوادی آن جامعه رابطه مستقیم دارد، هر چه نرخ باسوادی بیشتر باشد سطح آگاهی، شعور و فرهنگ اجتماعی نیز بیشتر است. در سالی که توسط مقام معظم رهبری به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده است باید تلاش وافری را در راستای فراهم کردن فضای مطلوب آموزشی برای دانش آموزان داشت چراکه مدرسه اساس کار فرهنگی در جامعه است. در این راستا با دو خیر مدرسه ساز که مدرسه سازی را وظیفه خود در قبال فرزندان این مرزو بوم میدانند گفتگو کردیم.
مدرسه سازی اساس کار فرهنگی در جامعه
حاج مهدی کیانی فر، خیر مدرسه ساز ایرانی که تا کنون در کارنامه خود احداث 14 مدرسه در ایران اسلامی را عهده دار بوده است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان گفت: مشوق اصلی من در کار مدرسه سازی همسرم بوده که از این جهت وی را تحسین میکنم.
وی با بیان اینکه حدود50 سال است که مورد لطف الهی قرار گرفته و به این کار خیر مشغول هستم، افزود: با این فعالیتهای ناچیز در راه پیشرفت جمهوری اسلامی ایران گام برمیدارم.
کیانی فر مدرسه سازی را اساس کار فرهنگی در جامعه و بهترین و خالص ترین خدمت برای فرزندان این مرز و بوم عنوان کرد.
وی با بیان اینکه با احداث مدرسه در سراسر کشور گره بسیاری از مشکلات حل میشود، اذعان کرد: مدرسه دانشمند،عالم و پرهیزکار میسازد که با خود کمال و معنویت را به همراه دارند.
این خیر مدرسه ساز ادامه داد: کسانی که اهمیت تربیت فرزندان این کشور را درک کردهاند به مدرسه سازی روی آورده و در این راه به دلیل برخی کارشکنیها متحمل سختیهایی میشوند اما همین سختیها نیز با حضور دانش آموزان در مدارس و کسب علم و دانش به کامشان شیرین میشود.
مشارکت خیرین در اداره مدارس
کیانی فر نیز مانند بسیاری از خیران مدرسهساز معتقد است که حضور خیرین در اداره مدارس به سود نظام آموزش و پرورش است و تصریح میکند: مشارکت خیرین در اداره مدارسی که خود ساختهاند ضرورتی اجتنابناپذیر است و این امر بر کیفیت آموزش و پرورش دانشآموزان تأثیر مطلوبی دارد.
وی با بیان اینکه تاکنون14 مدرسه در سراسر کشور احداث کردهام گفت: در هر مدرسهایی که میسازم حضور داشته و همراه و همدل دانشآموزان مدارس هستم.
کیانی فر اضافه کرد: همچنین سالنهای ورزشی بسیاری برای پرورش استعداد دانشآموزان در مناطق روستایی و محروم ساختهام.
پولهایم بر روی قلبم سنگینی میکند
وی با بیان اینکه پولهایم بر روی قلبم سنگینی میکند، اذعان کرد: باید انفاق کرده و به انسانها کمک کنیم اما نباید با این کمکها آبروی کسی را ببریم چون دیگر کار خیرمان ارزشی ندارد و مورد غضب خداوند قرار میگیریم.
این خیر مدرسه ساز با اشاره به پروژه احداث مدرسه 9 کلاسه استثنایی رشت گفت: این پروژه را دو سال پیش با یکصد میلیون تومان آغاز کردم که قرار بود یکصدو 94 میلیون تومان هم از سوی سازمان نوسازی مدارس برای احداث این مدرسه هزینه شود که متاسفانه به دلیل عدم اعتبار یکسال و نیم است که متوقف شده است.
وی افزود:به مناسبت میلاد با سعادت امام علی(ع)،500میلیون تومان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این مدرسه را متقبل میشوم.
تا زمانی که دانشآموز مشتاق کسب علم در گیلان وجود دارد به مدرسه سازی ادامه میدهم
احسن الله رادمهر، خیر مدرسه ساز گیلانی که تا کنون پنج مدرسه و پنج مسجد در کنار همین مدارس در شهرستان تالش احداث کرده به خبرنگار خبرگزاری شبستان با بیان اینکه متولد روستای محروم رودبار سرای خوشابر است، گفت: دانشآموزان مناطق محروم با سختی به تحصیل علم میپردازند.
وی ادامه داد: من هنوز چهره معلمم را وقتی باران میبارید و چکههای باران از سقف کلاس بر صورت دانشآموزان میریخت را به یاد دارم که برای فراموشی صدای باران و سرمای هوا به ما میگفت:" باران را هجی کنید."
رادمهر با بیان اینکه هم اکنون آرزوی سالهای کودکیام را با مدرسه سازی در مناطق محروم برآورده ساختم، اظهار کرد: کودکان روستایی در کلاس درس، درس انسانهای فداکار را میآموزند تا در بزرگسالی نیز خود الگوی کودکان روستایشان باشند.
وی ادامه داد: خیرین در زمین گمنام هستند اما در آسمان فرشتگان از آنها به خیری یاد میکنند چون اسباب علم و تعلم هستند.
این خیر مدرسه ساز گیلانی با بیان اینکه من درس مدرسه سازی را از مرحوم حاج حسنعلی علیپور، مدرسه ساز اردبیلی فرا گرفتم، تصریح کرد: تا زمانی که دانشآموز مشتاق درس خواندن در استان وجود دارد به مدرسه سازی ادامه میدهم.
وی بابیان اینکه مدرسه سازان معماران محبت و دوستی و سازنده بلندترین برجهای محبت برای کودکان بی بضاعت هستند، تصریح کرد: خیران مدرسه ساز با فعالیت های خود رویاهای جویندگان علم را طراوت میبخشند.
پایان پیام/
نظر شما