به گزارش خبرنگار شبستان، سعادتی، مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان اردبیل در نشست تخصصی قرآن و رسانه با موضوع بررسی طرح 1444 گفت: هدف همه دستگاه های فرهنگی باید از یک نقطه مبدا مهجوریت زدایی از قرآن و تا یک نقطه مقصد ترویج فرهنگ قرآنی در فضای جامعه اسلامی باشد.
وی افزود: از ابتدای انقلاب چند مرحله در ترویج قرآن در زندگی مردم انجام شده است که نازل ترین مراحل این است که در هر خانه ای یک قرآن وجود داشته باشد که کارشناسان این مرحله را قرآن داری می خوانند.
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان اردبیل مرحله دوم ترویج قرآن را قرآنی خوانی دانست و گفت: اولین مرحله طرح قرآنی نسیم یعنی طرح 1441 به ترویج این مرحله اختصاص داشت در این مرحله مناسبت مردم بتوانند قرآن را به صورت صحیح و روان تلاوت کنند.
سعادتی با اشاره به مطالب رهبری در زمینه ترویج فرهنگ قرآنی گفت: مقام معظم رهبری این مرحله را کافی نمی دانند و بارها تاکید کرده اند که مطلوب است انسان قرآن را با تدبر بخوانده کلماتش را بفهمد و فهم و انشراح ذهنی پیدا کند.
وی افزود: در طرح های 1442 تا 1444 مرحله قرآن دانی هدف مدیران و طراحان قرار گرفت که یکی از نقاط قوت این طرح است سوره های کهف، اسراء و ... در این مرحله مورد توجه قرار گرفتند و پیامهای محتوایی آتی به تمام اقشار جامعه منتقل شد و به خانه ها راه یافت.
این فعال قرآنی با اشاره به جریان سازی طرح قرآنی نسیم در سطح کشور گفت: استقبال مردم از طرح قرآنی نسیم چشمگیر بوده و هست؛ به طوری که در استان اردبیل علاوه بر مردم استان حتی از صفر مرزی و روستاهای همجوار در کشورهای همسایه نیز شرکت کننده داشتیم که تلنگری برای مسئولان و نخبگان قرآنی برای افزایش مسئولیت هاست.
سعادتی ادامه داد: خوشبین ترین افراد در مرحله اول طرح نسیم یعنی طرح 1441 احتمال شرکت 10 هزار نفر در استان اردبیل را می دانند که با کمال تعجب مشاهده کردیم که 41 هزار نفر معادل 6/3 درصد جمعیت استان اردبیل در این طرح شرکت کردند این امر غافلگیری مسئولان و نخبگان قرآنی استان را به همراه داشت.
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان اردبیل گستره قشری این طرح را نیز چشمگیر خواند و گفت: جالب توجه است که شرکت کنندگان این طرح، قشر خاصی از اجتماع نیستند بلکه همه اقشار جامعه اعم از کودک و جوان و پیر، قشر بیسواد و تحصیلکرده، در این طرح شرکت می کنند.
وی با اشاره به لزوم شرکت و هم افزایی همه دستگاه های فرهنگی در طرح های عظیم قرآنی ملی گفت: شبکه قرآن و معارف سیما با این طرح ثابت کرد که می توان در سطحی گسترده به ترویج فرهنگ قرآن پرداخت و این امر مشارکت و هم افزایی تمام دستگاه های فرهنگی را می طلبد؛ همانگونه که در استان اردبیل 22 دستگاه فرهنگی در زمینه طرح نسیم شرکت کردند.
پایان پیام/
نظر شما