افزایش حافظان صحیفه سجادیه در کاشان، شهر نهج البلاغه کشور

خبرگزاری شبستان: حافظان صحیفه سجادیه مدرسه شبانه روزی حفظ یک ساله نهج البلاغه کشور در دارالمومنین کاشان به 10 نفر افزایش یافت.

حجت الاسلام مجتبی حسن زاده، مدیرعامل موسسه فرهنگی قرآن وعترت امیرالمومنین علیه السلام کاشان، با بیان این مطلب به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: تعداد این حافظان در کاشان 6 نفر بود که با افزایش چهار نفر دیگر این تعداد به 10 نفر افزایش یافت.
 

وی با اشاره به اینکه این حافظان از اولین ورودی های مدرسه شبانه روزی حفظ یک ساله نهج البلاغه کشور در کاشان بودند، افزود: ام فروه جعفری از خمینی شهر، سلمی غفوری از اصفهان، زهرا کریمی از قم و فاطمه قربانی از راوند کاشان طی مدت 70 روز از تیر سال گذشته وارد این مدرسه و موفق به حفظ کتاب صحیفه سجادیه شدند.


به گفته وی، این چهار بانوی حافظ صحیفه سجادیه که در ابتدا کتاب شریف نهج البلاغه را طی مدت هشت ماه حفظ کرده بودند، حفظ کتاب صحیفه سجادیه را بعد از تثبیت حفظ نهج البلاغه آغاز کردند.


مدیر عامل موسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین( علیه السلام) کاشان، با تاکید بر اینکه صحیفه سجادیه مشهور به ‹‹اخت القرآن›› است، افزود: آشنایی با معارف ناب و انسان ساز این کتاب ارزشمند، معرفی نحوه ارتباط با خدا با زبانی تحمید و زیبا، آموزش سبک زندگی بر اساس سیره اهل بیت(ع) به ویژه امام سجاد علیهم السلام از مهم ترین اهداف برگزاری طرح حفظ صحیفه سجادیه و زدودن غربت از این کتاب شریف در این موسسه است.


حجت الاسلام حسن زاده، با تاکید بر اینکه هفت نفر از 10حافظ صحیفه سجادیه در کاشان از بانوان و سه نفر از آنها آقایان هستند، افزود: 6 نفر از این تعداد علاوه بر اینکه حافظ نهج البلاغه و صحیفه سجادیه هستند حافظ کل قرآن نیز هستند.


وی تصریح کرد: حمیدکافیان، محمد فتاح پورمقدم، امین حسن زاده، سمیه قربانی، طاهره دوست و منصوره یوسفی افرادی هستند که پیش از این موفق به حفظ کتاب صحیفه سجادیه شده بودند و در مراسم اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم توسط وزیر وقت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان خادمان و فعالان برگزیده صحیفه سجادیه، تقدیر و تجلیل شدند.


موسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین (علیه السلام) کاشان، مجری طرح تخصصی حفظ، ترجمه و تفسیر قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، فعالیت خود را از سال 82 آغاز و تاکنون موفق به تربیت 37 حافظ کل نهج البلاغه برای نخستین بار در جهان تشیع، 500 حافظ قسمت هایی از قرآن و نهج البلاغه، اجرای بیش از 20 نوع فعالیت متنوع قرآن و عترت و نهج البلاغه، تحت پوشش قرار دادن 2 هزار نفر عضو قرآنی و کسب بیش از 40 مقام برتر کشوری در مسابقات سراسری نهج البلاغه شده است که انتخاب شعار "کاشان؛ شهر نهج البلاغه کشور" برای شهرستان کاشان نیز خود گواه بر این مدعاست.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 376396

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha