به گزارش خبرگزاری شبستان ،داستانهای این اثر به نوعی حاکی از تخیلگرایی شدید نویسنده است. تخیلی که رابطهای مستقیم با عالم دیگر دارد. و همواره بیانگر ایجاد ارتباط انسان خاکی در این عالم با عالم دیگر است. نویسنده با بیان داستانها با سبک و سیاق خاص و تبحر نویسندگی به خوبی پیوند این دو عالم را نشان میدهد.
به طور کلی آنچه که نویسنده اثر فوق سعی داشته به خواننده خود القاء کند حس ماورایی و متافیزیکی داستان برای بیان بهتر و جذابتر داستانها بوده است.
از عناوین این مجموعه میتوان به «پیرمردی که تابها را هل میداد»، «هی آقا»، «بیست دقیقه مانده به درخت»، «بالاتر از خانه عقاب»، «عروسک گمشده»، «خانه جدید»، «بال بوقلمون و فال حافظ»، «جنگ با اشباح»، «افسون سایهها»، «مهاجر (آخرین بازمانده)»، «معادله»، «ستاره عمر آبای» اشاره کرد.
عبدالمجید نجفی متولد سال 1339 تبریز و دارای مدرک کارشناسی زبان و ادبیات فارسی است. او علاوه بر تدریس در زمینه مسائل تئوریک ادبیات داستانی، دورهای کارشناس و مربی کانون پرورش فکری بوده و اکنون نیز مدیر مجتمع فرهنگی هنری تبریز است. او همچنین بهعنوان داور و مدرس با کانون پرورش فکری و حوزه هنری همکاری داشته و در شب شعرهای اردوهای سراسری آموزش و پرورش نیز شرکت داشته و با دفتر مطالعات ادبیات داستانی وزارت ارشاد وگروههای نقد داستان کیهان بچهها و سروش نوجوان نیز همکاری دارد.
از میان آثار او کتاب برفآباد از طرف کانون پرورش فکری، در کوچههای خالی در اولین جشنواره مطبوعات و ستارخان از طرف انتشارات کمکآموزشی رشد، برگزیده شدهاند، و رمان دختری به نام پریا نیز از طرف شورای کتاب کودک در سال 82 برگزیده شده است.
از جمله آثار این نویسنده می توان ازبرفآباد (رمان)، کت پشمی (مجموعه داستان)، کابوس ژنرال (مجموعه داستان)، گمشدگان جنگل آیسولان، چشمهای مادرم، پرندههای سحرآمیز، فرمانفرمای کوچک، کارت ارغوانی، دختری به نام پریا، آوازهای نارنجی، بالاتر از خانه عقاب نام برد.
پایان پیام/
نظر شما