دکتر فتاح محمدی، معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در خصوص منزلت و جایگاه قرآن و هدف از نازل شدن آن به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: پیامبران الهی(ص) آمدند تا از جان و خون انسان و اندیشه و تفکر آنها حفاظت و حراست کنند و جامعه انسانی را به عزت، کرامت و کمال برسانند.
وی تصریح کرد: انبیاء الهی(ص) با وحی و کتاب آسمانی خود آمدند تا شریعت الهی را در قلوب انسان ها ساری و جاری کنند و معجزه جاودان قرآن به عنوان مهم ترین مبنای فکری پیامبر خاتم(ص) در تبیین دین و تربیت انسان ها به کار گرفته شود.
محمدی با بیان این که تقوا اساس اخلاق، معرفت و تنها محور کرامت انسانی است که در سایه علم و قرآن فراهم می شود، افزود: تنها راه نجات جامعه و به ویژه جوانان از گرفتار نشدن در منجلاب های اجتماعی، تمسک یافتن به مفاهیم دینی و قرآنی است.
وی با اشاره به این که وجه تمایز و بلکه امتیاز ویژه نظام اسلامی و دینی ما و برخی کشورهای مسلمان و جوامع غربی داشتن همین گنجینه معنوی و محتوای اسلامیت ناب محمدی(ص) است، اظهار داشت: هر چند جوامع غربی در زمینه های مختلف علمی و تکنولوژی به پیشرفت های خوبی رسیده اند ولی به دلیل نداشتن گنجینه معنویت دچار تشویش ها و ناملایمات ذهنی و روحی هستند و بنیان خانواده با خطرات و چالش های فراوانی روبرو شده است.
این مسئول با بیان این که نفوذ دشمن از طریق قوه قهری و جنگ مسلحانه علیه ملت و نظام اسلامی به اذعان خود امری ناممکن است، تصریح کرد: هدف و رویکرد اصلی دشمن برای نابودی و دشمنی خود با نظام اسلامی از راه نفوذ فرهنگی و تحمیل باورها و عقاید انحرافی خود به ملت به ویژه نسل جوان است.
وی با یادآوری فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه ضرورت آشنا کردن نسل جدید از دوران کودکی با قرآن و مفاهیم متعالی این کتاب آسمانی، تاکید کرد: درس گرفتن از قرآن و به کار بستن آیات الهی به عنوان سرمشق زندگی می تواند جلوه های زیبایی به حیات جوامع مختلف و زندگی هر انسانی ببخشد.
محمدی با اشاره به این که مقام معظم رهبری با هوشیاری و تیزبینی خود از حدود دو دهه گذشته تاکنون نسبت به توطئه نرم دشمن تحت عناوین مختلف ناتو، شبیخون و یا تهاجم فرهنگی هشدارهای لازم را به متولیان امور فرهنگی در کشور داده اند، گفت: توجه به قرآن و سوق دادن جوانان به مفاهیم قرآنی می تواند جامعه را از بروز آسیب ها حفظ کند و ترفندهای دشمنان را بی اثر سازد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به شعار محوری امسال و تاکید مقام معظم رهبری براصلاح و ساماندهی فرهنگ جامعه در ابعاد مختلف، افزود: روی آوردن و تمسک به قرآن و اهل بیت(ع) مصداق بارز و بلکه مهم ترین شاخص در تحقق خواسته رهبری و شکوفایی فرهنگی در این جامعه دینی است.
وی با تاکید بر این که اگر با اخلاص به قرآن کریم رجوع کنیم اثربخش خواهد بود، گفت: باید برنامه ریزی هایی در راستای تربیت قرآنی نسل جوان و آینده داشته باشیم و همه حرکت ها را بر پایه قرآن طرح ریزی کنیم.
محمدی با بیان این که عاملان و حافظان قرآنی بزرگترین افتخار برای جامعه اسلامی محسوب می شوند و باید قدردان آنها باشیم، ادامه داد: قاریان و حافظان قرآنی از امتیاز بزرگی برخوردار هستند و جامعه ای که قرآن در آن ساری و جاری شود در قرآن تدبر کند و آن را بفهمد و عامل آن باشد، جامعه رشد یافته، اخلاقی و دینی است.
این مسئول سیاسی و امنیتی تاکید کرد: حافظان قرآنی درد دین دارند و داشتن چنین ویژگی امتیازات برجسته ای است و در کنار دستگاه های فرهنگی و دینی به عنوان متولیان و پیش قراولان اصلی درعرصه جنگ نرم وظیفه سنگینی برای تبیین و ترویج فرهنگ دینی و قرآنی به نسل امروز جامعه دارند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: به برخی ناهنجاری ها، معضلات اجتماعی، فرهنگی و ناملایمات زندگی در خانواده ها اشاره کرد و گفت: تحلیل ها و بررسی ها نشان داده خانواده هایی که با روح ایمان، معنویت و مفاهیم دینی و قرآنی انس گرفته اند تا حد قابل ملاحظه ای از خطر گرفتار شدن در منجلاب های اجتماعی نجات یافته اند.
پایان پیام/
نظر شما