افزایش مراکز اختلالات یادگیری به 450 مرکز در سطح کشور

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور اظهارداشت: هم اکنون 350 مرکز اختلالات یادگیری در سطح کشور فعال است که تا سال آینده این میزان به 450 مرکز افزایش می یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، دکتر نامدار عبدالهیان، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور شامگاه (28 خرداد) در نشست با مدیران مدارس استثنایی، کارشناسان اداره استثنایی و مدیران مراکز اختلالات یادگیری که در محل سالن درمانگاه فرهنگیان بجنورد برگزار شد، با اشاره به نزدیک شدن به ایام تعطیلات تابستان، خواستار توجه ویژه به بحث اوقات فراغت دانش آموزان استثنایی شد.

وی افزود: باید به این دانش آموزان بها دهیم و با برنامه ریزی درست برای آنها شرایطی مناسب برای حضور در کلاس های اوقات فراغت فراهم کنیم.


توجه به فعالیت های اوقات فراغت دانش آموزان استثنایی از برنامه های سازمان

عبدالهیان تصریح کرد: در همین راستا در آستانه تابستان توجه به فعالیت های تابستانی و اوقات فراغت دانش آموزان استثنایی یکی از برنامه های مهم این سازمان است و برنامه های مختلفی در این رابطه تدارک دیده شده است.
 

وی همچنین توجه ویژه به دانش آموزان استتثنایی را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: باید رشته های جدید مرتبط با کودکان استثنایی در این مدارس برنامه ریزی و ایجاد شود.
 

دانشگاه فرهنگیان تخصصی تر وارد میدان شود

وی به دانشگاه فرهنگیان نیز اشاره کرد و متذکر شد: دانشگاه فرهنگیان باید تخصصی تر وارد میدان شود تا بتواند نیروهای مولد و توانمند را وارد عرصه جامعه کند.
 

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور به طراحی برنامه های مختلف در راستای کیفیت بخشی به مدارس استثنایی نیز اشاره کرد و یادآور شد: تنها در خراسان شمالی 80 برنامه کیفیت بخشی در سطح مدارس این استان طراحی شده که در مقایسه با سال های اولیه تاسیس استان، نسبت به سایر استان ها گام های خوبی برداشته شده است.
 

وی اظهارداشت: یکی از سیاست های محوری آموزش و پرورش استثنایی کشور این است که با شیب ملایم تعداد مراکز اختلالات یادگیری را در کشور افزایش دهد تا در راستای توانمندسازی دانش آموزان استثنایی در حیطه های مختلف گام بردارد.


افزایش مراکز اختلالات یادگیری به 450 مرکز تا سال آینده

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون 350 مرکز اختلالات یادگیری در سطح کشور فعال است که تا سال آینده این میزان به 450 مرکز افزایش می یابد.
 

عبدالهیان تصریح کرد: مراکز اختلالات یادگیری در محل های مناسبی از شهر احداث شوند تا مورد استفاده افراد در لایه های مختلف قرار گیرند.
 

تحصیل 15 هزار دانش آموز با اختلالات یادگیری در مراکز تلفیقی

وی خاطرنشان کرد: در سطح کشور تعداد 15 هزار دانش آموز با اختلالات یادگیری در قالب طرح تلفیقی در مدارس در حال تحصیل هستند.
 

وی، نرم دانش آموز برای راه اندازی این مراکز را در سال های گذشته 5 هزار نفر اعلام کرد و بیان داشت: این نرم اکنون به سه هزار نفر کاهش یافته و بر اساس برنامه ریزی پیش بینی شده امسال به دو هزار نفر در مناطق محروم و دو زبانه کاهش می یابد.
 

عبدالهیان اظهار داشت: هر کدام از روسای مناطق و نواحی استان خراسان شمالی که درخواست احداث این مراکز را داشته باشند این آمادگی در سازمان وجود دارد.
 

وی همچنین گفت: باید تلاش کنیم تا در لایه های مختلف آموزش و پرورش تخصصی تر وارد شویم تا به اهداف مورد نظر دست یابیم.
 

وجود 23 هزار معلم برای دانش آموزان استثنایی

معاون وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: در حال حاضر به ازای هر چهار دانش آموز استثنایی یک معلم اعم از اداری و آموزشی در کشور وجود دارد که شامل 23 هزار نفر است که آموزش 75 هزار دانش آموز خاص مدارس استثنایی را بر عهده دارند.
 

وی با بیان اینکه کشور ما از این نظر بهترین شرایط را در منطقه دارد، گفت: تراکم کلاس ها در مدارس استثنایی از سه نفر تا 11 نفر است که با توجه به نوع معلولیت ها فرق می کند.
 

وجود هزار و 308 دانش آموز استثنایی در خراسان شمالی

حسین نعمتی، رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی نیز در این جلسه اشاره ای به فعالیت های استان در این حوزه داشته و تعداد مراکز یادگیری خراسان شمالی را 9 مرکز اعلام کرد که به سیستم رایانه مجهز شده اند.
 

وی تعداد دانش آموزان با نیازهای ویژه استان را هزار و 308 دانش آموز اعلام کرد و افزود: بیشتر این دانش آموزان را پسران تشکیل می دهند.
 

نعمتی تصریح کرد: در حوزه سنجش سلامت دانش آموزان بدو ورود به مدرسه فعالیت های خوبی در حوزه دانش آموزان استثنایی استان صورت گرفته و 98 درصد این نوآموزان تحت پوشش قرار گرفته اند.
 

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون 15 کلاس درس نیز در مدارس، هوشمندسازی شده و به زودی راه اندازی می شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 377757

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha