برنامه ریزی برای ایام فراغت بانوان در کانون های مساجد لحاظ شود

خبرگزای شبستان: مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران گفت: در کانون های مساجد و اوقات فراغت تابستان نباید از برنامه ریزی برای بانوان که نقش مهم و اثرگذار در تحکیم بنیان خانواده ها دارند، غافل شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، محمد فوقی، مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران امروز (29خرداد) در نشست توجیهی برنامه های ابلاغی کانون های مساجد شهرستان نور با اشاره به شعار سال به عنوان اقتصاد و فرهنگ، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در مشهد مقدس فرمودند که دشمن ایمان مردم را نشانه رفته است؛ از اینرو برنامه ها و فعالیت ها در مساجد باید موجب افزایش عبودیت و بندگی مردم شود و اگر ذره ای به ایمان مردم افزوده نشد، فعالیت های مسجد به درستی برنامه ریزی نشده است.


وی با بیان اینکه برای انجام فعالیت های دینی، فرهنگی و هنری در مساجد باید اطلاع دقیق از جمعیت منطقه، سن و جنس مردم داشته باشیم، گفت: نیازسنجی از نوجوانان و جوانان موجب خروجی مناسب فعالیت های کانون های فرهنگی و هنری مساجد در ایام فراغت تابستان می شود.


فوقی با اشاره به حضور بیش از 80 هزار نفر در برنامه های اوقات فراغت تابستان سال گذشته، اظهار داشت: با اطلاع رسانی دقیق زمان و مکان برگزاری کلاس های فراغت تابستان، زمینه حضور نوجوانان و جوانان برای بهره گیری از برنامه های مسجد فرهم شود.


وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خراسان شمالی که "در مساجد متناسب با نیاز جوانان در مسجد برنامه داشته باشید"، افزود: جذابیت و تنوع برنامه های کانون های مساجد مهمترین عامل جذب نوجوان و جوان به مسجد است.


فوقی با اشاره به اینکه اوقات فراغت بهترین فرصت جهت شناسایی استعدادهای نوجوان و جوان و تقویت و بکارگیری در فعالیت های مسجد است، خواستار شناسایی و معرفی گروه های هنری، سرود، تئاتر، نخبگان علمی، تواشیح به دبیرخانه کانون های مساجد مازندران شد.


وی با اشاره به جمعیت یکصد و 9 هزار و 281 نفری شهرستان نور، گفت: از این تعداد41هزار و 531 نفر در شهرها و 60هزار و 750نفر در روستاها متمرکز هستند.


فوقی با اشاره به فعالیت 266 مسجد در این شهرستان، اظهار داشت: تنها 17مسجد این شهرستان دارای کانون فرهنگی و هنری هستند و این آمار با توجه به اینکه تا پایان برنامه پنجم توسعه باید در 25درصد مساجد کانون فرهنگی و هنری تشکیل شود، بسیار اندک است.


وی با بیان اینکه 50درصد جمعیت نور را بانوان تشکیل می دهند، گفت: در کانون های مساجد و اوقات فراغت تابستان نباید از برنامه ریزی برای بانوان که نقش مهم و اثرگذار را در تحکیم بنیان خانواده ها دارند، غافل شد.


فوقی با بیان اینکه جمعیت روستایی در این شهرستان بیشتر از حوزه شهری است و باید کارهای فرهنگی و هنری بیشتری در روستاها انجام شود، خاطرنشان شد: توسعه فرهنگ در روستاها در برنامه های کانون های مساجد شهرستان نور لحاظ شود.


وی خواستار تاسیس مراکز فرهنگی دیجیتال در این شهرستان شد و بیان داشت: کانون فرهنگی مصلی‌ نیز در نور تشکیل ‌شود تا به صورت هفتگی سئوالات و شبهات جمع‌آوری گردد و در خطبه های نماز جمعه‌ به شبهات پاسخ داده شود و با تعدادی کانون فرهنگی و هنری هر هفته جهت حضور منسجم در نماز جمعه هماهنگی بعمل آید.


فوقی به اهمیت اجرای طرح تلاوت نور، تفسیر همراه، تشکیل خانه نور ویژه فعالیت های قرآنی، فعالیت کانون تخصصی، برگزاری کرسی های نظریه پردازی با موضوع سبک زندگی دینی، اوقات فراغت تابستان و تاسیس کتابخانه های مساجد در کانون های فرهنگی و هنری اشاره کرد و خواستار پیگیری انجام این فعالیت ها از سوی تمامی مساجد نور شد.


وی خواستار تاسیس کانون دانشگاه به جهت فراهم شدن پاتوق فرهنگی دانشجویان در دانشگاه ها شد و اظهار داشت: همه دانشگاه های دولتی و یا غیر دولتی که مسجد دارند می توانند کانون دانشگاه تشکیل دهند.


فوقی با اشاره به اینکه اعتبارات فرهنگی در مجلس تصویب می شوند، تصریح کرد: مدیران مسئول و ائمه جماعات کانون های فرهنگی و هنری زمینه حضور نمایندگان مجلس شهرستان ها را در برنامه ها و فعالیت های کانون فرهنگی و هنری فراهم کنند تا از نزدیک با برنامه ها آشنا شوند و برای اختصاص بودجه در صحن مجلس دفاع خوبی از سرانه فرهنگی انجام دهند.


پایان پیام/

 

 

 

 

 

کد خبر 377842

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha