وجب به وجب کردستان نقطه حماسه است

خبرگزاری شبستان: مدیر روابط عمومی و اموربین الملل ستاد مرکزی راهیان نور با اشاره به رشادت ها و مجاهدت های مردم این دیار در دفاع از آرمان ها و ارزش های اسلامی نظام گفت: وجب به وجب کردستان نقطه حماسه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، احمد رحیمی زاده، مدیر روابط عمومی و اموربین الملل ستاد مرکزی راهیان نور پیش از ظهر امروز (29 خرداد) در نشست هم اندیشی فعالانه رسانه کردستان در سنندج گفت: یکی از وفادارترین و اصیل‌ترین اقوام ایرانی در کشورمان قوم کرد است و حضرت امام (ره) بر وفاداری آنها تأکید و تصریح داشته‌اند.


وی در ادامه با اشاره به رشادت ها و مجاهدت های مردم این دیار در دفاع از آرمان ها و ارزش های اسلامی نظام گفت: مردم کردستان در تمامی عرصه های انقلاب همواره وفاداری خود را نشان داده‌اند و هرگز حاضر به تمکین و تسلیم در مقابل ایادی آمریکا نشده‌اند و کردستان را از لوث وجود ضدانقلاب پاکسازی کرده‌اند.


مدیر روابط عمومی و اموربین الملل ستاد مرکزی راهیان نور با بیان اینکه کردستان در سال‌های اول انقلاب پنج هزار و 400 شهید تقدیم نظام کرده است، اذعان کرد: این عدد در مقایسه با کل شهدای بومی و غیربومی یک‌چهارم آمار شهدا را نشان می‌دهد که این مهم نشان از پایمردی و مجاهدت های مردم این استان به نظام است.


رحیمی زاده، در ادامه به حوادثی که در نقاط مختلف کردستان در جنگ تحمیلی اتفاق افتاد، اشاره کرد و افزود: بمباران شهر بانه کردستان در 15 رمضان سال 63 که منجر به شهادت 590 نفر شد که از این تعداد 218 نفر مربوط به شهر بانه هستند، بمباران شیمیایی سردشت در 7 تیرماه 66 که در اثر آن عده‌ زیادی به شهادت رسیده و یا هنوز بعد از سال‌ها با عوارض آن مواجه هستند.


وی ادامه داد: شهر سنندج در 25 دی‌ماه سال 66 به شدت بمباران شد که در اثر این بمباران 230 نفر از مردم آن به شهادت رسیده و 54 نفر از روحانیون این شهر نیز به شهادت رسیدند و شهر مریوان با 1074 شهید در راه مبارزه با ضدانقلاب و همچنین 119 بار بمباران هوایی پیشتاز شهرهای دیگر است که این شهر 310 شهید و 1278 جانباز تقدیم انقلاب کرده است.


مدیر روابط عمومی و اموربین الملل ستاد مرکزی راهیان نور بر ضرورت آشنایی احاد مردم با دلاورمردی ها مردان و زنان حماسی تاریخ گویای کردستان در دوران دفاع مقدس تاکید کرد و اظهار داشت: ضرورت دارد مردم ایران اسلامی با تاریخ طلایی کردستان آشنا شوند.


رحیمی زاده، با بیان اینکه وجب به وجب کردستان نقطه حماسه است، اذعان کرد: شهر سنندج 4 مرتبه توسط مردم بومی آزاد سازی شد و مجاهدت های کوچه به کوچه مردم این شهر را باید به صورت ایستگاهی تبیین کرد.

 

وی خبرنگاران را افسران جنگ نرم معرفی کرد و افزود: تعامل بسیار خوب رسانه با آرمان های انقلاب باعث پیشبرد اهداف راهیان نور می شود که در این راستا در نظر داریم با توجه به اهمیت و ضرورت شورای سیاست گذاری رسانه را تدوین کنیم.


مدیر روابط عمومی و اموربین الملل ستاد مرکزی راهیان نور تصریح کرد: مهم‌ترین برنامه‌‌های راهیان نور شمال‌غرب را احیاء و گویاسازی نقاط حماسی بزرگ، شناساندن مردان و زنان حماسی و شناساندن دشمنان مردم کردستان برشمرد و گفت: یکی از راهبردهای مهم شهید بروجردی که سنگ صبور و مسیح کردستان است و از مبارزان با ضدانقلاب بود همان تعبیر زیبایی است که درباره ضدانقلاب داشت و همواره می‌گفت ضدانقلاب یک غده سرطانی است و ما باید طوری آن را جراحی کنیم تا به مردم آسیبی نرسد و تلاشش این بود که صف مردم را از ضدانقلاب در کردستان جدا کند.


رحیمی زاده، از کاروان های راهیان نور به عنوان بزرگترین عملیات فرهنگی کشور نام برد و افزود: از برنامه‌های دیگر راهیان نور شمال غرب آشنایی با مردان و زنان قهرمان کردستان و ایل منگور در اشنویه و‌ آشنایی با خانواده شهیدان شبلی و قادرخان‌زاده است که خانواده قادرخان‌زاده 6 نفر از فرزندان خود را تقدیم نظام کرده و یک جانباز نیز در این خانواده از یادگاران دفاع مقدس است و این خانواده در مجموع 27 شهید و جانباز از دوران دفاع مقدس به یادگار دارد.


وی درباره اهمیت راهیان نور این دو استان شمالغربی گفت: تقدیم بیش از 20 هزار شهید به انقلاب اسلامی و مجاهدت های فراوان مردم غیرتمند کُرد ضرورتی است که ما باید با سرزمین مجاهدت های خاموش و حماسه های آن به عنوان بخشی از ضرورت فرهنگی و تاریخی این ملت بیشتر آشنا شویم.


رحیمی زاده افزود: سال های 91 و 92 احیای بخشی از نقاط عملیاتی شمال غرب صورت گرفت و مورد بازدید و استقبال چشمگیرمردم قرار گرفت که امسال درآستانه سومین سال حضور رسمی، ستاد مرکزی راهیان نور با رویکردی متفاوت با جنوب، راهیان نور شمال غرب را مورد توجه ویژه قرار خواهد داد.
پایان پیام/

 

کد خبر 377873

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha