صلح امام حسن (ع) مقدمه و زمینه‌ساز واقعه عاشورا بود

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان با تاکید بر اهمیت برگزاری کنگره بین المللی "سبط النبی" گفت: صلح امام حسن(ع) مقدمه و زمینه‌ساز واقعه عاشورا بود.

آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: برگزاری کنگره بین المللی "سبط النبی" با موضوع امام حسن مجتبی(ع) بسیار مهم و با ارزش است چرا که درباره شخصیت و سیره و روش این امام بزرگوار کمتر صحبت شده است.

 

وی با بیان اینکه، امام حسن مجتبی(ع) یکی از دو جوان اهل بهشت است، افزود: یکی از ویژگی‌های شخصیتی آن حضرت، شرافت و عظمت ایشان است که تاریخ‌نویسان و سیره‌نویسان بر آن اجماع دارند.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری افزود: بر ساس روایات و احادیث، امام حسن(ع) در زمان خود عابدترین و زاهدترین مردم روزگار بود و در رسیدگی به حال فقرا آنچنان اهتمام داشت که در برخی مواقع آنچه از درهم و دینار در اختیار داشت به فقیری که به او رجوع کرده بود، می‌داد.

 

وی با اشاره به اینکه امام حسن مجتبی(ع) به کریم اهل بیت(ع) معروف است، گفت: بذل، بخشش و فریادرسی محرومان، ایشان را به کریم اهل بیت(ع) معروف کرد.

 

آیت الله طباطبایی نژاد افزود: امام حسن مجتبی(ع) در طول عمر بابرکت خود، چندین بار اموالشان را با فقرا و نیازمندان تقسیم کردند و وجود گرامى آن حضرت، آرام بخش دل‌هاى دردمند، پناهگاه مستمندان و تهیدستان و نقطه امید درماندگان بود.

 

نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه اصفهان ادامه داد: امام حسن مجتبی(ع) در عبادت و مناجات پروردگار نیز زبانزد هستند به گونه ای که امام سجاد(ع) می فرمایند: امام حسن مجتبی(ع) هیچگاه دیده نشدند مگر اینکه مشغول ذکر و عبادت خدا بودند.

 

وی گفت: ایشان با پای پیاده، 25 بار به سرزمین وحی سفر کردند و این کار را به دلیل پاداش و ثواب بیشتر انجام می دادند.

 

وی با اشاره به صلح نامه امام حسن(ع) اشاره کرد و گفت: امام حسن(ع) با نگرش واقع‌ بینانه‌ای که نسبت به شرایط سیاسی و اجتماعی عصر خود داشتند، مصلحت را در صلح با معاویه دانستند تا هم دین اسلام باقی بماند و هم از خونریزی زیاد بین مسلمانان و اختلاف بین آنها جلوگیری کنند و در حقیقت، صلح امام حسن(ع) مقدمه و زمینه‌ساز واقعه عاشورا بود.

 

آیت الله طباطبایی نژاد افزود: دستگاه های دینی و فرهنگی با برگزاری این کنگره ها نقش به سزائی در آشنایی اقشار مختلف مردم با شخصیت و سیره و روش ائمه اطهار(ع) دارند و با برگزاری همایش ها و کنگره ها، فرهنگ دینی و زندگی ائمه اطهار(ع) را در جامعه ترویج می دهند.

 

گفتنی است،‌ کنگره بین المللی"سبط النبی"با موضوع امام حسن مجتبی(ع) "1 و 2 تیر" به همت مجمع جهانی اهل بیت(ع) و جمعی از مجموعه های فرهنگی دینی مانند ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد برگزار می شود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 378111

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha