به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، محمدرضا سوقندی امروز(8تیر) درنشست با خبرنگاران درمحل اداره فرهنگ وارشاد اسلامی استان سمنان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان ابراز امیدواری کرد از این ماه پر خیر و برکت بهره کافی را ببریم .
و ی گفت: برپایی این نمایشگاه به تنهایی نمیتواند فرهنگ ناب قرآنی را در جامعه توسعه و گسترش دهد و این برنامه در کنار دیگر فعالیتهای فرهنگی، هنری و قرآنی میتواند مروج این فرهنگ ارزشی باشد.
سوقندی یادآور شد: نمایشگاه قرآن کریم با توجه به شاخصههایی که دارد میتواند فرصت مناسبی را برای ارائه تازههای نشر در حوزه علوم قرآنی و بسط فرهنگ قرآنی ایجاد کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان افزود: نمایشگاه قرآنی با هدف شناسایی، معرفی و نمایش آخرین دستاوردهای قرآنی در حوزههای فرهنگی، هنری و علمی و همچنین زمینهسازی مناسب برای آشنایی اقشار و گروههای مختلف با فعالیتهای قرآنی و کمک به ارتقای کمی و کیفی برنامهها و فعالیتهای قرآنی برگزار میشود.
سرپرست دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان نیز دراین نشست با اشاره به برپایی نمایشگاه های قرآنی در 8 شهرستان استان به مناسبت ماه مبارک رمضان اظهارداشت: این نمایشگاه در زمان های مختلف در شهرستان ها افتتاح و به مدت 15 روز برپا خواهد بود .
مجتبی نور محمدی به تشریح برنامه های جنبی این نمایشگاه پرداخت و افزود: وی تصریح کرد : علاوه بر توزیع قرآن ، ادعیه و کتب مذهبی و نرم افزارهای قرآنی نیز با 20 درصد تخفیف در نمایشگاه ارائه می شود .
وی ادامه داد:بر پایی غرفه حجاب و غرفه بیان احکام و شبهات دینی با حضور کارشناسان از فعالیت های دیگر نمایشگاه قرآن در شهرستاها می باشد .
نورمحمدی برنامه های مختلف آموزشی با دوره های کوتاه مدت روخوانی، صوت و لحن ، تجوید و کلاسهای مفاهیم و ترجمه با حضور صاحبنظران، همخوانی و جزء خوانی قرآن کریم و پخش زنده آن از صدا و سیما ، گردهمایی فعالان قرآنی و تجلیل و تقدیر از خادمان قرآنی و فعالان حوزه تلاوت نور و توزیع سه هزارو500عنوان کتاب قرآنی و ادعیه در مجامع قرآنی را از برنامه دیگر قرآن و عترت در ایام رمضان عنوان کرد .
معاون امور فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان نیز دراین نشست بابیان اینکه 476 پایگاه فعال غنیسازی اوقات فراغت در سطح استان وجود دارد گفت: پایگاه های اوقات فراغت تابستانه اداره فرهنگ و ارشا اسلامی استان در قالب مجموعه های کانون های مساجد، موسسات فرهنگی و هنری، آموزشگاههای آزاد هنر، انجمن های فرهنگی و هنری، موسسات و مراکز فرهنگی دیجیتال، موسسات فیلم سازی، سینماها، مراکز بازیهای رایانه ای و مراکز عرضه محصولات فرهنگی هستند.
امیر هوشنگ باهنرعنوان کرد: طرح غنیسازی اوقات فراغت در تابستان و با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی و ایجاد فضای شور و نشاط در میان جوانان و نوجوانان برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: برنامه های اوقات فراغت باید زمینه شکوفایی استعدادها و توانمندی های شرکت کنندگان را فراهم کند.
دبیر کمیته فرهنگی آموزش و پیشگیری از مواد مخدر نیز دراین نشست گفت : این کمیته از سال 84 در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فعالیت خود را آغاز کرد .
سیما رجبی با بیان اینکه افرادی که از نظر تعلقات دینی و مذهبی و سطح آگاهی عمومی در سطح پاینی قرار دارند به سمت اعتیاد ومواد مخدر کشیده می شوند افزود: فعالیت ما در دو بخش فعالیت مستقیم و پیشگیری از اعتیاد و فعالیت غیر مستقیم کاهش آسیب های اجتماعی می باشد .
وی برپایی نمایشگاه عکس ، کارگاههای آموزشی مهارت های زندگی ،اجرای نمایشهای خیابانی ، بازدید از مرکز ترک اعتیاد ، برگزاری مسابقه فرهنگی با موضوع مواد مخدر و مشارکت در برپایی پیاده روی خانوادگی را از برنامه های این نهاد در هفته مبارزه با مواد مخدر در استان اعلام کرد .
پایان پیام/
نظر شما