مرتضی محمودی، کارشناس حوزه روابط عمومی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان با بیان اینکه ضرورت زندگی بشری ارتباط و تعامل با یکدیگر است اظهار کرد: دنیای امروزی با تمام امکانات آن دستاوردهای یک شخص نیست بلکه در تعامل با افراد ایجاد شده و این نیاز ارتباط همیشه و همواره در افراد جامعه بوده و خواهد بود.
وی با بیان اینکه بلوغ یک اجتماع و افراد آن ریشه محکم ارتباطهاست، اذعان کرد: تکنولوژی امروزی مانند تلفن، اینترنت، ماهواره، تلویزیون و شبکههای اجتماعی از رابطهها و پیوندهای بشر با یکدیگر حاصل شده است.
محمودی اضافه کرد: رابطه اجتماعی و انسانی مستقیماً با سرعت، پیشرفت و تکامل جوامع امروزی پیوند دارند.
وی با بیان اینکه در دسترس بودن اطلاعات موجب بروز چالشهای جدید اجتماعی شده است، افزود: فناوریهای جدید، ارتباط یک سویه قدیمی را تبدیل به ارتباطی دوسویه و پویا کرده است به گونهایی که هم تولید کننده محتوا و هم فرستنده هستید.
این کارشناس حوزه روابط عمومی با اشاره به اینکه فناوری هم میتواند ابزار پیشرفت جوامع بشری بوده و هم خطرناک و منفی باشد، اظهار کرد: ابزارهای ارتباط جمعی تکنولوژی باتوجه به نیاز بشر به ارتباط با یکدیگر، موجب گسترش نگرش انسانها شده و افق دید انسان را نسبت به مسائل گستردهتر از قبل کرد.
وی با اشاره به تاثیرگذاری وسایل ارتباط جمعی در زندگی انسان افزود: نبود این ابزار موجب اختلال در زندگی اجتماعی انسانها و دوری از هم و فاصله گرفتن بشر از یکدیگر میشود و در عصری که عصر ارتباطات است بدون ابزارهای نوین ارتباط جمعی همچون تلفن، اینترنت، ماهواره، تلویزیون و شبکههای اجتماعی زندگی انسان بطور جدی دچار شکاف و چالشهای بزرگ میشود.
پایان پیام/
نظر شما