به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد سنجری امروز (11 تیر) در کارگروه تخصصی امور اقتصادی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه حفظ اشتغال جزء اولویت های نخست دولت است، اظهار داشت: حدود 77 درصد از بنگاههای اقتصادی عدم دسترسی به منابع مالی مورد نیاز را چالشی برای توسعه کسب وکار عنوان کرده اند.
وی همچنین کمبود نیروی کار آموزش دیده با 52 درصد، بیثباتی در قیمت مواد اولیه با 41 درصد، مجوز کسب و کار با 27 درصد و نرخ مالیات با 30 درصد را از دیگر موانع عمده توسعه کسب و کار در استان برشمرد.
رئیس اداره امور شعب بانک ملی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به مشکل بازار پول در استان، عنوان کرد: بخشی از این مشکل پولی است که از استان خارج میشود چرا که برخی از بانکها و موسسات مالی و اعتباری 10 تا 15 درصد منابع مالی خود را مصرف نکردهاند و مسئولان استانی باید به این امر توجه کنند.
علی ساعیراد با بیان اینکه بانک ملی تاکنون 546 میلیارد ریال قرض الحسنه پرداخت کرده، ادامه داد: این در حالی است که مبلغ قابل پرداخت بانک ملی فقط 380 میلیارد ریال بوده است.
وی یادآور شد: باید فرهنگ مردم را تغییر دهیم چرا که تا قرض الحسنه نباشد قطعاً نمیتوانیم خود اشتغالی را ارائه کنیم.
حسن رمضانی، مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه جاذبههای کویر یکی از مزایای استان است، اظهار داشت: سهم گردشگری از کشاورزی و صنعت کمتر نیست بنابراین باید به این بخش نیز توجه شود.
پایان پیام/
نظر شما