به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدحسن اکبری، شب گذشته (14تیر) در بازدید استاندار خراسان جنوبی از خانه فرزندان امام علی(ع) بیرجند اظهارداشت: در مجموعه شبه خانواده سازمان بهزیستی سه گروه صفر تا 6 سال، 6 تا 12 سال و 12 تا 18 سال قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه در استان 235 نفر در مراکز شبه خانواده نگهداری می شوند، افزود: همچنین 108نفر در قالب خانواده های جایگزین نگهداری می شود.
مدیرکل بهزیستی خراسانجنوبی بیان داشت: سیاست های کلی ما در زمینه شبه خانواده توانمندسازی جامعه هدف با رویکرد توجه به برخی اولویت ها است.
اکبری تحصیل را یکی از این اولویت ها و شاخص موفقیت در سنجش شبه خانواده ها عنوان و بیان کرد: تحصیل این فرزندان در دوره آموزش عمومی و آموزش عالی مورد توجه قرار دارد.
وی ازدواج موفق را یکی دیگر از این اولویت ها برشمرد و افزود: امروز از هر هشت ازدواج یک مورد به طلاق می انجامد در حالی که این آمار از مجموع 65 ازدواج در استان یک درصد است.
مدیرکل بهزیستی خراسانجنوبی اشتغال و مسکن را از دیگر شاخص های ارزیابی سنجش شبه خانواده ها در مجموعه بهزیستی ذکر کرد و گفت: به منظور توانمندسازی این افراد تاکنون 65 نفر در قالب پنج گروه همیار اشتغال پایدار کسب کردند.
اکبری با بیان اینکه گروه های همیار مجموعه ای از افراد ترخیصی هستند که به آنها به طور میانگین 35 میلیون تومان کمک پرداخت شده است، اظهارداشت: همچنین در حال حاضر 30 نفر از این افراد که شرایط ثبت نام مسکن را داشتند؛ صاحب خانه شده اند.
وی کاهش تراکم جمعیت مراکز شبه خانواده را از مهمترین و جدیدترین سیاست های سازمان بهزیستی عنوان و اذعان کرد: این میزان در خراسان جنوبی کمی بالاست که تلاش می کنیم این میزان را کاهش دهیم.
مدیرکل بهزیستی خراسانجنوبی خاطرنشان کرد: مطابق قانون به فرزندان ترخیصی این مراکز مبلغ 18 میلیون تومان به منظور سرمایه اولیه زندگی علاوه بر تسهیلات ازدواج، اشتغال و ... کمک می شود.
پایان پیام/
نظر شما