سرهنگ محمد حسن پور، جانشین فرمانده نیروی انتظامی کهگیلویه وبویراحمد عصر امروز (24اردیبهشت) در نشست تخصصی "عفاف و حجاب" که در دانشگاه آزاد یاسوج برگزار شد، آموزش و اجرای برنامه های فرهنگی را مهمترین عامل نهادینه کردن حجاب و عفاف در جامعه عنوان کرد.
سرهنگ حسن پور افزود: دشمنان اسلام تنها راه براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران را تغییر فرهنگ دانسته اند که لازمه این تغییر، ترویج فساد در بین قشر جوان است.
وی بیان کرد: در میان اقوام و تمدن های عهد کهن، پوشش زن ایرانی در مقایسه با پوشش تمدن های دیگر، کامل تر بوده است از این رو، در هیچ کتیبه و نقش برجسته ای نمی توان زن ایرانی را حتی با سر برهنه مشاهده کرد.
سرهنگ حسن پور با اشاره به اینکه حجاب در مذاهب مختلف دچار دگرگونی شده است، تصریح کرد: مسئله حجاب به معنی منزوی کردن زنان در جامعه نیست و این یک دید غلط به شمار می رود، بلکه مسئله حجاب، موجب حفاظت زنان و دختران مسلمان از آسیب های اجتماعی و مشکلات می شود.
وی اظهار کرد: اگر حجاب ظاهری و پاکدامنی با هم همراه شوند، بسیاری از آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی به حداقل می رسد.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: زنان و دختران مسلمان باید از این شاخص مهم انسانی و اجتماعی، مرتبه خود را به آن درجه انسانی که خداوند در قرآن کریم برای آنها ذکر کرده برسانند و اجازه ندهند که از آنها به عنوان یک کالا و بازیچه استفاده شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج هم حجاب و پوشش اسلامی زنان را صیانت از ارزش های وجودی آنان در برابر فساد و انحرافات اجتماعی عنوان کرد.
عطاء الله افتخاری با اشاره به نقش محوری زنان محجبه در شکل گیری انقلاب اسلامی اظهار کرد: زنانی که در جریان پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشته اند، زنانی هستند که پوشش اسلامی را رعایت کرده اند، نه زنان شیک پوش و بدون پوشش که تنها بی بند و باری را در جامعه رواج داده اند.
وی افزود: حضور زنان در صحنه های نهضت اسلامی و حوزه های گوناگون، این واقعیت تاریخی را گواهی می دهد که حجاب کامل، شناسنامه زن انقلابی ایران بوده است و امروز در جهان، انقلاب با چادر شناخته می شود.
افتخاری با بیان اینکه عفیف بودن فضیلتی است که آدمی را به فرشته بودن می کشاند، افزود: عفاف، زکات زیبایی است؛ عفاف فضیلت و حالت روحی است که انسان را قدرت می دهد و حالات شهواتی و لذات بشری راکنترل می کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج تصریح کرد: عفاف یعنی اینکه تقوا و قدرت خویشتن داری را بر اساس ایمان به خدا و قیامت در برابر نیروهای غضب و شهوت پاک نگه دارد.
وی نقش صدا و سیما را در این زمینه مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: صدا و سیما با پخش برنامه های مختلف از ظرفیت فراوان خود برای گسترش حجاب در جامعه باید نهایت استفاده را ببرد.
گفتنی است با هدف آشنایی دانشجویان با مسائل حجاب و پوشش اسلامی، نمایشگاه حجاب و عفاف نیز در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج برپا شده است.
پایان پیام/
نظر شما