به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دیوان عدالت اداری، حجتالاسلام والمسلمین "محمدجعفرمنتظری" در جلسه امروز دوشنبه (16تیرماه) هیات عمومی دیوان عدالت اداری گفت: امر به معروف و نهی از منکر وظیفه اخلاقی، فردی و شرعی همه ماست و ما نمیتوانیم نسبت به کارهای حرام به ویژه تظاهر به روزهخواری برخی بی تفاوت باشیم.
وی افزود: وظیفه نیروی انتظامی این است که با مظاهر گناه و معصیت در جامعه برخورد کند و این علاوه بر تکلیف شرعی یک وظیفه سازمانی است، در حالی که آنان تنها به دادن بیانیه و اطلاعیه اکتفا میکنند؛ ما از قصور نیروی انتظامی در این مورد گلایه مندیم.
رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به اینکه در جامعه اسلامی باید نشانههای تقوا ملموس باشد، اظهارداشت: در نظام جمهوری اسلامی و در کشوری که نام امیرالمومنین را در پیشانی خود دارد، ملاحظه میشود که معدودی با کمال پررویی، حرمت ماه مبارک رمضان را رعایت نمیکنند، که این موجب تاسف است.
حجتالاسلام والمسلمین منتظری با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همگانی است، تصریح کرد: تظاهر به روزه خواری و سکوت در مقابل آن برای جامعه شیعی و ولایی ما غیرقابل توجیه است و مردم و مسئولان به ویژه نیروی انتظامی در صورت قصور در برخورد با این پدیده باید جوابگو باشد.
وی ادامه داد: فراموش نکنیم که در نظام اسلامی، حکومت فقط مسئول بهداشت و نان مردم و رسیدگی به ظواهر زندگی آنان نیست بلکه وظیفه توجه به زندگی معنوی آنان را نیز عهده دار است.
رئیس دیوان عدالت اداری اظهار امیدواری کرد که مسئولان امر نسبت به این آسیب جدی در جامعه توجه و اهتمام بیشتری داشته باشند.
حجتالاسلام والمسلمین منتظری در بخش دیگری از اظهاراتش به ویژگیهای ماه رمضان و عبادت در آن پرداخت و گفت: روزه در میان عبادات از ویژگی خاصی برخوردار است، به این ترتیب که همه عبادات جنبه اثباتی دارند، یعنی شخص باید مجموعه اعمالی را برای تحقق آن انجام دهد، لکن ویژگی روزه این است که در این نوع عبادت فرد هیچ عملی را انجام نمیدهد و تنها با قصد و نیت از ابتدای طلوع فجر تا اول مغرب از مبطلات امساک میکند.
رئیس دیوان عدالت اداری خاطرنشان کرد: از آنجایی که این عبادت با قصد و نیت دورنی محقق میشود، نمی تواند ریا داشته باشد و قطعا منظور آن روزهای است که پرهیزکاری در آن است.
پایان پیام/
نظر شما